RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,071
Ryzen masteri stok ayara al. BIOS sıfırla sonra bir daha yap testi.
hocam ben indirdim şimdi test yapcam ne yapmam lazım kapatıyım mı tüm uygulamalarıve![]()
Clock Tuner for AMD Ryzen CTR 2.1 Beta 5 Download
ClockTuner is an AMD Ryzen overclocking utility that lets you fine-tune and maximize overclocking potential on AMD Ryzen processors. The supported CPwww.techpowerup.com
Ryzen master indir.
Main menüsünden diagnostic e bas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 saati geçti ama. Ryzen master da da değerleri bire bir gösterdi. Sıcaklık ta core temp ten baktım aynıydı.
Evet.hocam ben indirdim şimdi test yapcam ne yapmam lazım kapatıyım mı tüm uygulamaları
Hayır. Ryzen masterdan bir şey yapmayacaksınız.Ryzen master indirirken warning filan diyor yani işlemcinin yanma ihtimali mi var?
Stok ayardan kastin ne ?Ryzen masteri stok ayara al. BIOS sıfırla sonra bir daha yap testi.
Default mode olması lazım. BIOS default(Sıfırlamak yani), control mode default.Evet.
Hayır. Ryzen masterdan bir şey yapmayacaksınız.
Stok ayardan kastin ne ?
Profile default olacak.Default mode olması lazım. BIOS default(Sıfırlamak yani), control mode default.
Alıntıyı görüntüle
BIOSA gir default yapma yeri vardır biosta. En son sayfada oluyor.Profile default olacak.
Bios ta pili çıkarıp takayım mi
evett bios konrol et bios ayarlarını sıfırlasapıtabiliyor bazen @RaZeLegend di sanırım gece plat sonra yaptığı testte gold çıkmıştı
Benimki de testi açarken naz yapıp restart atıyor.Şu an 3500x bana ben 3500x e bakıyorum.
Bir soğutucuyu haketti vallahi.
onun nedenini çözemedim ben. @RevDeisDouBenimki de testi açarken naz yapıp restart atıyor.
@RevDeisDou 'da çözemedi sanırım bir kaç kez yazmıştım cevap vermemişti.
Eski sürümde hatalıysa maalesef çözümü bilmiyorum.@RevDeisDou 'da çözemedi sanırım bir kaç kez yazmıştım cevap vermemişti.
Yeni sürüm ne zaman çıkacak tahmin var mı?Eski sürümde hatalıysa maalesef çözümü bilmiyorum.
Bilgim yok.Yeni sürüm ne zaman çıkacak tahmin var mı?