Yeni RTX 5070 sistemde görüntü gelmiyor

y4giz

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam, yeni sistem topladım, bana hazır kurulu bir şekilde geldi sadece kule tipi işlemci soğutucuyu bir de ekran kartını taktım, şu an açıyorum fakat monitörde “no signal” yazıyor. O büyük olan kabloyu taktım ekran kartına. PCle kablosu boşta.

Kasadaki ekran kartının bağlantısının fotoğrafını atma şansın var mı? Monitör kablosunu display port/HDMI ile ekran kartına taktın demi bide

Kasadaki ekran kartının bağlantısının fotoğrafını atma şansın var mı? Monitör kablosunu display port/HDMI ile ekran kartına taktın demi bide
Tabii hocam atayım. Hem anakartta denedim hem ekran kartında denedim görüntü gelmiyor ama otomatik anlıyor bağlandığını.

Ekler

• IMG_8332.webp
    IMG_8332.webp
    1.1 MB · Hit: 19
  • IMG_8333.webp
    IMG_8333.webp
    798.4 KB · Hit: 20
  • AD3D61AE-6ECA-4530-B2F7-58BA39899720.webp
    AD3D61AE-6ECA-4530-B2F7-58BA39899720.webp
    1.5 MB · Hit: 20
Tabii hocam atayım. Hem anakartta denedim hem ekran kartında denedim görüntü gelmiyor ama otomatik anlıyor bağlandığını.
Ekran kartın ve kablosu doğru takılmış Sorun RAM veya İşlemci montajında. Önce RAM'leri sök tak, sonra işlemci güç kablosunu kontrol et. Ayrıca Kabloyu ekran kartına takılı bırak, anakarta takma

hocam monitör ve pc arasında kablo nereye takılı
Ekran kartına hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın ve kablosu doğru takılmış Sorun RAM veya İşlemci montajında. Önce RAM'leri sök tak, sonra işlemci güç kablosunu kontrol et. Ayrıca Kabloyu ekran kartına takılı bırak, anakarta takma
Hocam ram i söktüm uçlarına üfledim hafifçe sildim geri taktım işe yaramadı. İşlemcinin güç kablolarına baktım hatta ittirdim biraz ama onlarda gayet yerinde.

Ekran kartına hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ram i söktüm uçlarına üfledim hafifçe sildim geri taktım işe yaramadı. İşlemcinin güç kablolarına baktım hatta ittirdim biraz ama onlarda gayet yerinde.
İki RAM takılıysa birini sök. Elindekini soldan 2. yuvaya takıp öyle aç.
Eksyra Soğutucu vidalarını matkap gibi sıktıysan işlemciyi eziyordur, temassızlık yapar. Vidaları yarım tur gevşetip dene.

İki RAM takılıysa birini sök. Elindekini soldan 2. yuvaya takıp öyle aç.
Eksyra Soğutucu vidalarını matkap gibi sıktıysan işlemciyi eziyordur, temassızlık yapar. Vidaları yarım tur gevşetip dene.
Tek kanal ram var sistemde. Az önce çıkartıp taktım bişey olmadı ama şimdi 4. Slota koyup tekrar deneyeceğim. Bide soğutucunun vidalarını gevşeteyim biraz. HD’mi kablosundan yapma ihtimali var mı?

Geri