Neler Yeni

350TL Red Switch Klavye Önerisi

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Red Switch bir klavye almak istiyorum bütçem 350Tl, Gamepower Ogre düşünüyordum fakat sanırım kronik arızası varmış. Bilek destekli olan klavyeleri önceliğe alıyorum genelde ama olmasada olur. Teşekkürler şimdiden.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
gp saber kullanıyorum önermem tuş basmama sorunu çok çıkıyor bende de oldu 2 kez
monster k3 klavye var benim çok hoşuma gitmişti outemu switch o da kullanan varsa sorabilirsin

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gp saber kullanıyorum önermem tuş basmama sorunu çok çıkıyor bende de oldu 2 kez
monster k3 klavye var benim çok hoşuma gitmişti outemu switch o da kullanan varsa sorabilirsin
Bi bakarım teşekkürler, bu gamepower klavyelerde genel olarak sıkıntı var galiba. Kime sorsam aynı şeyleri söylüyorlar.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
ard
Red Switch bir klavye almak istiyorum bütçem 350Tl, Gamepower Ogre düşünüyordum fakat sanırım kronik arızası varmış. Bilek destekli olan klavyeleri önceliğe alıyorum genelde ama olmasada olur. Teşekkürler şimdiden.
ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 tl üstüne 50 tl indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 tl beleş :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 TL üstüne 50 TL indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 TL beleş :D
Bilmiyordum, cidden varsa böyle bir şey çok teşekkür ederim. Herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa uygulamayı indirdiğim anda geçerli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha hemen yukarıdaki yanıtta adam klavyeden şikayetçi oldu.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
ard
Bilmiyordum, cidden varsa böyle bir şey çok teşekkür ederim. Herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa uygulamayı indirdiğim anda geçerli mi?

eğer ilk kez mobil uygulamayı indirdiyseniz yani mobil uygulamadaki ilk siparişiniz ise 200 tl üstüne 50 tl indirim denemek için sepete bir ürün ekleyin zaten altında hepsiburada 200 tl üstü 50 tllik indirim tarzı bir şey yazıyor deneyin isterseniz rastgele bir eşya ekleyin eğer yazıyorsa oluyor demektir ben de oluyor

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rampage Pulsar Red Switch.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 TL üstüne 50 TL indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 TL beleş :D
qp sitesinde zaten 350 TL neden Kumarayı hepsiburada üzerinden alsın?

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
eğer ilk kez mobil uygulamayı indirdiyseniz yani mobil uygulamadaki ilk siparişiniz ise 200 TL üstüne 50 TL indirim denemek için sepete bir ürün ekleyin zaten altında hepsiburada 200 TL üstü 50 tllik indirim tarzı bir şey yazıyor deneyin isterseniz rastgele bir eşya ekleyin eğer yazıyorsa oluyor demektir ben de oluyor
Evet kendim bakıp gördüm, teşekkürler bilgilendirme için.

Rampage Pulsar Red Switch.
Kullanan tanıdığınız var mı, görünüşü oldukça hoşuma gitti.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

ozaman Bul agaa 350 tl yered switch :D

Top Bottom