aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Tanıdığım var ve memnun.Kullanan tanıdığınız var mı, görünüşü oldukça hoşuma gitti.
Tanıdığım var ve memnun.Kullanan tanıdığınız var mı, görünüşü oldukça hoşuma gitti.
Aratarak bulmak yerine burada insanlara sormamın sebebi kronik ağrıza gibi sıkıntılarla karşılaşmamak. Klavyeyi aldıktan sonra en azından 2-3 sene kullanmak istiyorum. Forumda 3000e yakın mesaj yaptığınıza göre bunu tahmin edebilmenizi beklerdim.ozaman Bul agaa 350 TL yered switch
Teşekkürler bunu alacağım muhtemelen.Tanıdığım var ve memnun.
stokta yokmuş -.-qp sitesinde zaten 350 TL neden Kumarayı hepsiburada üzerinden alsın?
gp saber kullanıyorum önermem tuş basmama sorunu çok çıkıyor bende de oldu 2 kez
monster k3 klavye var benim çok hoşuma gitmişti outemu switch o da kullanan varsa sorabilirsin
Bende Diyorumki 350 Tl bandında Sadece Red Dragon ve Gp Saber Bulabilirsin reis başka bir seçeneğin yokAratarak bulmak yerine burada insanlara sormamın sebebi kronik ağrıza gibi sıkıntılarla karşılaşmamak. Klavyeyi aldıktan sonra en azından 2-3 sene kullanmak istiyorum. Forumda 3000e yakın mesaj yaptığınıza göre bunu tahmin edebilmenizi beklerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler bunu alacağım muhtemelen.