benim için gereksiz değil hocam. yaptığım iş gereği çok fazla değer girmem gerekiyor ve numpadli alıştım. Öneriler için teşekkürlerArkadaşın önerisine ek olarak şu ürünler var.
![]()
Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.856,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Calypso V2 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso V2 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso V2 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.832,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.745,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R97 X-Tracer RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R97 X-Tracer RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R97 X-Tracer RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.142,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben yerinizde olsam aşağıdaki ikiliyi alırdım. Numpad gerçekten gereksiz ve manyetik switch alışınca, düz mekaniklerin ne kadar dandik olduğunu fark edeceksiniz. Ayrıca çok daha uzun ömürlüler.
Klasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Klavye Bilek Desteği) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Klasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Klavye Bilek Desteği) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
manyetik bilek destekli bir şey arıyorum biliyorum bolca kriter var ama...Aryaman K569RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aryaman K569RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Seni böyle bir şey paklar