350TL Red Switch Klavye Önerisi

StjeR

80+
Reaksiyon skoru
114
Red Switch bir klavye almak istiyorum bütçem 350Tl, Gamepower Ogre düşünüyordum fakat sanırım kronik arızası varmış. Bilek destekli olan klavyeleri önceliğe alıyorum genelde ama olmasada olur. Teşekkürler şimdiden.

gp saber kullanıyorum önermem tuş basmama sorunu çok çıkıyor bende de oldu 2 kez
monster k3 klavye var benim çok hoşuma gitmişti outemu switch o da kullanan varsa sorabilirsin

gp saber kullanıyorum önermem tuş basmama sorunu çok çıkıyor bende de oldu 2 kez
monster k3 klavye var benim çok hoşuma gitmişti outemu switch o da kullanan varsa sorabilirsin
Bi bakarım teşekkürler, bu gamepower klavyelerde genel olarak sıkıntı var galiba. Kime sorsam aynı şeyleri söylüyorlar.

Red Switch bir klavye almak istiyorum bütçem 350Tl, Gamepower Ogre düşünüyordum fakat sanırım kronik arızası varmış. Bilek destekli olan klavyeleri önceliğe alıyorum genelde ama olmasada olur. Teşekkürler şimdiden.
ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 tl üstüne 50 tl indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 tl beleş :D

gp saber

ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 TL üstüne 50 TL indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 TL beleş :D
Bilmiyordum, cidden varsa böyle bir şey çok teşekkür ederim. Herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa uygulamayı indirdiğim anda geçerli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha hemen yukarıdaki yanıtta adam klavyeden şikayetçi oldu.

Bilmiyordum, cidden varsa böyle bir şey çok teşekkür ederim. Herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa uygulamayı indirdiğim anda geçerli mi?

eğer ilk kez mobil uygulamayı indirdiyseniz yani mobil uygulamadaki ilk siparişiniz ise 200 tl üstüne 50 tl indirim denemek için sepete bir ürün ekleyin zaten altında hepsiburada 200 tl üstü 50 tllik indirim tarzı bir şey yazıyor deneyin isterseniz rastgele bir eşya ekleyin eğer yazıyorsa oluyor demektir ben de oluyor

Rampage Pulsar Red Switch.

ben de klavye redswitch alıcam hepsiburada mobil uygulamasında ilk siparişe 200 TL üstüne 50 TL indirim geliyor Redragon Kumara alabilirsin 370 gibi bir fiyata düşmüş oluyor ben redragon kumara ya da gamepower calypso alıcam kararsız kaldım sen de bu ikisine bak bi ancak kesinlikle bence hepsiburada dan al çünkü 50 TL beleş :D
qp sitesinde zaten 350 TL neden Kumarayı hepsiburada üzerinden alsın?

eğer ilk kez mobil uygulamayı indirdiyseniz yani mobil uygulamadaki ilk siparişiniz ise 200 TL üstüne 50 TL indirim denemek için sepete bir ürün ekleyin zaten altında hepsiburada 200 TL üstü 50 tllik indirim tarzı bir şey yazıyor deneyin isterseniz rastgele bir eşya ekleyin eğer yazıyorsa oluyor demektir ben de oluyor
Evet kendim bakıp gördüm, teşekkürler bilgilendirme için.

Rampage Pulsar Red Switch.
Kullanan tanıdığınız var mı, görünüşü oldukça hoşuma gitti.

ozaman Bul agaa 350 tl yered switch :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,880
Üyeler
187,900
Son üye
teknoklik
Geri