Sistemi zora sokarr3 3100 + gtx 1650 sisteme 350w psu yeter mi calculatorda fln hesapladım önerilen 250 gösteriyo emin olamadım 350 alsam yeter mi
Yetmez. sİstem yükte kapanır.r3 3100 + gtx 1650 sisteme 350w psu yeter mi calculatorda fln hesapladım önerilen 250 gösteriyo emin olamadım 350 alsam yeter mi
Sistem yüke girince zora sokarabi asusun calculate şeysinde bile toplam 200w gösteriyo pay da bıraktım neden yetmiyo ki anlatsanıza
ve kapanırabi asusun calculate şeysinde bile toplam 200w gösteriyo pay da bıraktım neden yetmiyo ki anlatsanıza
Dostum tüm parçalar elektrik kullanır. Zaten neredeyse hiç bir psu sisteme w değerinin tümünü veremez. benim sistemimde r5 3600 ve rtx2060 var 550w corsair psu var sistemi 2070S yapsam benim sistem de yükte kapanır. O asusun calculate zımbırtısı nedir bilmiyorum bu arada.abi asusun calculate şeysinde bile toplam 200w gösteriyo pay da bıraktım neden yetmiyo ki anlatsanıza
peki sence kaç w gider bu sisteme (calculate zımbırtısını ben de yeni keşfettim sistenin özellikleeinş yazıyon ve ne kadar güç kullandığını söylüyo)Dostum tüm parçalar elektrik kullanır. Zaten neredeyse hiç bir psu sisteme w değerinin tümünü veremez. benim sistemimde r5 3600 ve rtx2060 var 550w corsair psu var sistemi 2070S yapsam benim sistem de yükte kapanır. O asusun calculate zımbırtısı nedir bilmiyorum bu arada.
Upgrade olmayacaksa 450w yeter bence upgrade yapacağım dersen 550w alabilirsin. Forumda PSU rehberleri var asla alınmyacak psu'lar var rehberlerden bak onları alma.peki sence kaç w gider bu sisteme (calculate zımbırtısını ben de yeni keşfettim sistenin özellikleeinş yazıyon ve ne kadar güç kullandığını söylüyo)
Yüke girince zorlar. Hatta kapanır bile tercihim 500W'dan aşağı hiçbir sistemde PSU kullanılmaması ha parçalar düşük olur 400W alırsın kaliteli bir şey alırsın ama öbür türlü minimum 500Wr3 3100 + gtx 1650 sisteme 350w psu yeter mi calculatorda fln hesapladım önerilen 250 gösteriyo emin olamadım 350 alsam yeter mi