Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuda vardı ama 1 tane vardı ben alınca bitti zaten.link nerde hocam
Konuda vardı ama 1 tane vardı ben alınca bitti zaten.link nerde hocam
ne demek 1 tane vardı bende istiyomKonuda vardı ama 1 tane vardı ben alınca bitti zaten.
Sence kalır mı gece 1 deki ürünne demek 1 tane vardı bende istiyom
Olsa hepsini alırdım zaten paramın bittiği yerde kalanları paylaşırdımSence kalır mı gece 1 deki ürün
bide paramın bittiği yerde kalanları paylaşırım diyo moderatörler hemen indirimsever üye rozetine el koyun çabukOlsa hepsini alırdım zaten paramın bittiği yerde kalanları paylaşırdım
2023 e geldik artık ben güncelleme bekliyorum daha şekil bir şey olsun @Mehmet Yılmazbide paramın bittiği yerde kalanları paylaşırım diyo moderatörler hemen indirimsever üye rozetine el koyun çabuk
Herkes ekmeğinde vallaha2023 e geldik artık ben güncelleme bekliyorum daha şekil bir şey olsun @Mehmet Yılmaz
Kurtlar sofrasında ekmek aslanın ağzında artık.Herkes ekmeğinde vallaha
HayırBir bana hondermiyolar herhalde alıyoruz iptal ediyorlar wpden mesaj atıp yanlış fiyatlandırma vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pastası dimi abi?!
2000 TL yanlış olmasınGel oğlum sana 1000 liralık rami nasıl 354 TL ye aldığımı anlatayım...
oha 16gbmış nasıl aldın olm mafyaya falan takılma2000 TL yanlış olmasın
2300 olmuş
Kingston Furybeast 16 GB 6000 MHz DDR5 CL40 KF560C40BB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Furybeast 16 GB 6000 MHz DDR5 CL40 KF560C40BB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Furybeast 16 GB 6000 MHz DDR5 CL40 KF560C40BB/16 Ram özelliklerini incele, 2.898,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com