Vallahi 3000 TL görünüyor ram suan sitede. İllaki farkına varırlar. Sitenin hukiki sözleşmelerinde illaki vardır yanlış fiyatlandırma ya karşı geri iade kuralO belli olmaz her firma aynı değil.
Daha öncede bu örneği verdim. 800 TL ye 8gb 4133 mhz ram vardı. Ürün açıklamasında falan hep 8gb yazıyordu. Sadece başlıkta dual yazıyor diye dual gönderdiler. O yüzden göndereceklerine inanıyorum.Vallahi 3000 TL görünüyor ram suan sitede. İllaki farkına varırlar. Sitenin hukiki sözleşmelerinde illaki vardır yanlış fiyatlandırma ya karşı geri iade kural
Ho hocam ne diyim ozaman kar kardırDaha öncede bu örneği verdim. 800 TL ye 8gb 4133 mhz ram vardı. Ürün açıklamasında falan hep 8gb yazıyordu. Sadece başlıkta dual yazıyor diye dual gönderdiler. O yüzden göndereceklerine inanıyorum.
Yok uğraşmam onla gerek yok. 1 kişinin hatası yüzünden can sıkmaya gerek yok.göndermezlerse hemen thh
Gelirse atarım burayarez takipteyim merak ettim
Pahalı olmuşBende 350tl ye rtx4090 aldım
Bir bana hondermiyolar herhalde alıyoruz iptal ediyorlar wpden mesaj atıp yanlış fiyatlandırma vsGelirse atarım buraya
Pastası dimi abi?!Bende 350tl ye rtx4090 aldım
Site güncellendi sipariş iptal olmadı. Bana ulaşan yok bekliyoruz bakalım.Bir bana hondermiyolar herhalde alıyoruz iptal ediyorlar wpden mesaj atıp yanlış fiyatlandırma vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pastası dimi bı?!
link nerde hocamBana hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle