35k bütçe ile kasa dizelim ekran kartım var

relios

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
35000
Ekran kartım 3070
Kasam dark guardian
Psu highpower 600w gold duruma göre değiltiririm
M2ssd var a2000
Birde normal ssd var

0 dan toplasak neleri alalım nasıl bir şey yapalım parça parça forum açtığımıda az çok fikir edindim son olarak 1 tane toplama açmak istedim

Dün attığım parçalardan sadece anakartı geliştirebiliriz istersen işlemci 7800x3d olucak buna hemfikir miyiz

Dün attığım parçalardan sadece anakartı geliştirebiliriz istersen işlemci 7800x3d olucak buna hemfikir miyiz
Evet işlemci 7800x3d psu 600w gold high power duruma göre onu da bu paradan çıkartmalıyız

Power supplynide değiştirelim hocam çünkü yeni nesil ekran kartına geçtiğinde sıkıntı yaşama bağlantıların anakartla beraber tam olsun

Power supplynide değiştirelim hocam çünkü yeni nesil ekran kartına geçtiğinde sıkıntı yaşama bağlantıların anakartla beraber tam olsun
Yani şuanli sorun yaşatmazsa biraz idarelik kalsın duruma göre ileride de psu yu değiştirebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun yerine işlemci soğutucu alabiliriz

Yani şuanli sorun yaşatmazsa biraz idarelik kalsın duruma göre ileride de psu yu değiştirebilirim

Onun yerine işlemci soğutucu alabiliriz
Benimde bütçe bulduğumda almak istediğim bir soğutucu

650 w sana bi yerden sonra sıkıntı çıkartabilir ama haberin olsun. 3070 yükse 250, 7800x3d 120 w çekiyor. Gold sertifikalı bir psu var sanırım problem çıkartmaz

650 w sana bi yerden sonra sıkıntı çıkartabilir ama haberin olsun. 3070 yükse 250, 7800x3d 120 w çekiyor. Gold sertifikalı bir psu var sanırım problem çıkartmaz
Kule tipibsoğutuvu önerirmsn

Thermalright phantim spirit 120

Yada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,283
Üyeler