kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Daha anam babam almıyo arkadaşımmı alıcak5600x alan arkadaş nasip etsin.![]()
Daha anam babam almıyo arkadaşımmı alıcak5600x alan arkadaş nasip etsin.![]()
iChill 4x ya da ROGEkran kartı markası ne? Taktım kafayı ona ben.![]()
Hayırlısı.Daha anam babam almıyo arkadaşımmı alıcakİNŞ bende önümüzdeki temmuzda 3060ti + 5600x topluyacağım forumdan öğrendiklerimle.
ROG varken inno ya bakılır mı ln?iChill 4x ya da ROG
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlısı.
Eren, kuzeni ve ben birlikte yaşıyoruz.Bwoah ben şuan ilkokul arkadaşlarımla sadece bizim okula gelenlerle görüşüyorum İnş lisede yada ortaokul sonda böyle arkadaş nasip eder.
Hayırlı olsun.
Şuan berabermi yaşıyorsunuz?
Bakılır la tabii.ROG varken inno ya bakılır mı ln?
Niye rog diyoruz rog soğutmada bundan iyisi yok haa bütçe yetmez ayrı mesele.Bakılır la tabii.
Bende iyi temiz sigarası alkolu olmayan arkadaş bulursam birde beni satmayacaksa beraber yaşamak isterim olmadı tek yaşarım.Eren, kuzeni ve ben birlikte yaşıyoruz.
ROG alırız heralde.Niye rog diyoruz rog soğutmada bundan iyisi yok haa bütçe yetmez ayrı mesele.![]()
Allahın ortama bak biri 6k dolar maaş alıp arkadaşlarına cips alır gibi işlemci alıyor biri ona sistem toplarken yardımcı oluyor ohh kuzen de var 10/10 ortam.Eren, kuzeni ve ben birlikte yaşıyoruz.
32.600 tuttu sistem bu arada. 3400 TL kaldı. İnşallah yeter.Allahın ortama bak biri 6k dolar maaş alıp arkadaşlarına cips alır gibi işlemci alıyor biri ona sistem toplarken yardımcı oluyor ohh kuzen de var 10/10 ortam.
Yeter. Vay be ne hayatlar var.32.600 tuttu sistem bu arada. 3400 TL kaldı. İnşallah yeter.![]()