o zaman cevap belli hocampcye bayılırım 40 50 de olsam oynarım ya
o zaman cevap belli hocam
Az buçuk bilgim olsa belki ama hiç bilmiyorumanlayabiliyorum ama ben uzun zaman önce pahalı şeyler almayı bıraktım elime ne kadar para geçrese küçük büyük saymıyorum yatırabildiğim kadar yatırıyorum parayı
bu ne reis bug mu var borsada(konuyla alakasız) ben olsam parayı borsaya yatırırdım katlaya katlaya 6-7 ay içinde 100-150 k yı geçerdi para
Merhaba ben olsam 2sini ayni anda yapardimŞimdi arkadaşlar mart ayında 35k param olucak bu paraya telefon ya da pc mi alsam diye düşünüyorum
2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor
şu an elimde i5 11400f rtx 2060lı sistem var bunu satıp telefon alsam 35kya pc mi alsam diye düşünüyorum ya da iphone 13 kulaklık mı alsam diye düşünüyorum her iki fikir de kafama yatıyor sizce ne yapayım?
Telefonum çok eski 4 yıllık bir android telefon iosa geçip farklılık görmek istiyorum bi yandan god of war ragnarok cıkıcak 1 2 yıla pcye ona hazırlık olarak sağlam bir sistem dizmek istiyorum ve güncel olmasını istiyorumMerhaba ben olsam 2sini ayni anda yapardim
Ve agirlikli hangisine vakit ayiriyorsam ona butcenin fazlasini veririm
Mesela cok pc de takiliyorsaniz 20k lik pc 15k lik telefon gibi
Bu arada pcnin cokda kotu degil
15k lik bir pc bile size yetecektir diye dusunuyorum uzun sure guncel olur
Kesinlikle bilgisayarŞimdi arkadaşlar mart ayında 35k param olucak bu paraya telefon ya da pc mi alsam diye düşünüyorum
2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor
şu an elimde i5 11400f rtx 2060lı sistem var bunu satıp telefon alsam 35kya pc mi alsam diye düşünüyorum ya da iphone 13 kulaklık mı alsam diye düşünüyorum her iki fikir de kafama yatıyor sizce ne yapayım?
4060 4070 filan alınabilir ama çıkmadırtx 4000 serisi alınır mı bu bütçede peki
yapmasını bilen için yapılabilecek bir şeybu ne reis bug mu var borsada
10k altın 25k pc. neyin ne zaman lazım olacağı belli olmaz YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRŞimdi arkadaşlar mart ayında 35k param olucak bu paraya telefon ya da pc mi alsam diye düşünüyorum
2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor