Aaahmt
80+ Silver
11 vardır 12-13k arası bulursun. 12 mini işlemci olarak daha iyi haberin olsun.minilerde çok kücük usta 11 var mıdır daha ucuza
11 vardır 12-13k arası bulursun. 12 mini işlemci olarak daha iyi haberin olsun.minilerde çok kücük usta 11 var mıdır daha ucuza
11 daha büyük olsa da 12'ye göre desteklenmesi daha önce kesilecektir. Sizi 4-5 yıl idare eder ondan sonra sorun oluştrumaya başlar.minilerde çok kücük usta 11 var mıdır daha ucuza
huawei y7 2019 kullanıyorum bu telefona amerika ve huawei arasında bir sorundan dolayı o dönemde yasanan bir sorundan dolayı 3 yıldır update gelmiyor 11 bana yeter artar gibime geliyo11 daha büyük olsa da 12'ye göre desteklenmesi daha önce kesilecektir. Sizi 4-5 yıl idare eder ondan sonra sorun oluştrumaya başlar.
Hocam sormak haddimize değil ama bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz? Yaşım 15 internetten falan ben de kazanmak istiyorum.Arkadaşlar bugün turkcelle gittim sadece görmek ve bakmak için iphone 14 plusu gördüm ve aşık oldum sanırsam kararım belli oldu bir telefon bu kadar güzel olamaz.
balon değil trde fiyatları balonPC'n yeterli,telefonda İphone gibi balona para vernene değmez,onun yerine S22 falan al. Ya da 20k bandına bir telefon. Geri kalan paranda cebinde kalsın.
çalışarak hocamHocam sormak haddimize değil ama bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz? Yaşım 15 internetten falan ben de kazanmak istiyorum.