Neler Yeni

35K Bütçeye Neler Alabilirim?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
11 daha büyük olsa da 12'ye göre desteklenmesi daha önce kesilecektir. Sizi 4-5 yıl idare eder ondan sonra sorun oluştrumaya başlar.
huawei y7 2019 kullanıyorum bu telefona amerika ve huawei arasında bir sorundan dolayı o dönemde yasanan bir sorundan dolayı 3 yıldır update gelmiyor 11 bana yeter artar gibime geliyo

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar bugün turkcelle gittim sadece görmek ve bakmak için iphone 14 plusu gördüm ve aşık oldum sanırsam kararım belli oldu bir telefon bu kadar güzel olamaz.

Farway

80+ Silver
PC'n yeterli,telefonda İphone gibi balona para vernene değmez,onun yerine S22 falan al. Ya da 20k bandına bir telefon. Geri kalan paranda cebinde kalsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
Arkadaşlar bugün turkcelle gittim sadece görmek ve bakmak için iphone 14 plusu gördüm ve aşık oldum sanırsam kararım belli oldu bir telefon bu kadar güzel olamaz.
Hocam sormak haddimize değil ama bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz? Yaşım 15 internetten falan ben de kazanmak istiyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
PC'n yeterli,telefonda İphone gibi balona para vernene değmez,onun yerine S22 falan al. Ya da 20k bandına bir telefon. Geri kalan paranda cebinde kalsın.
balon değil trde fiyatları balon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sormak haddimize değil ama bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz? Yaşım 15 internetten falan ben de kazanmak istiyorum.
çalışarak hocam

Top Bottom