Değişiklik iyidir, biraz Android kullandıktan sonra aslında iPhone kullanırken ne kadar ufak şeyleri dert ettiğini daha iyi anlıyor insan, sonraki iPhonesi ile daha iyi geçiniyor
Vallahi yalan yok s24 ultranın elde tutuşu olsun sağlamlığı olsun kamerası olsun hızı performansı özellikle de ekranı olsun beni 15 pro max'den daha memnun etti açık ara hemde. Batarya olarak da aynı zamanda.
Samsung özellik bakımından her zaman Apple'dan daha iyiydi zaten. Bi S20, 21 döneminde geriye düştüğünü söyleyebilirim o kadar.
Buna hiçbir zaman itiraz etmem ama doğal renkler, ön kamera, video kalitesi (kaliteden kastım farklı senaryolarda dengeli sonuç vermesi) yazılım stabilitesi ve oluşan sorunları çözme gibi durumlarda asla Apple ile bir markayı yarıştırmam. Isınma sorunu 15 Pro serisinde 17.1 veya 2 ile çözülmüştü o zamandan beri ısınma sorunu yaşayan çok nadir gördüm sizde arasındasınız.
Samsung'da yıllardır büyük bir değişiklik yapmıyor. 3 senedir tasarım aynı zaten. Güncelleme konusunda güzel bir ilerleme kaydettiler ama ben 1 kere bile gelen güncellemenin iyi özellik yanında sorunsuz kullanıldığını görmedim samsung tarafında. Apple tarafında bazı şeylerin geç gelme nedeni de bu. Getirdiklerinde en iyisini ve sorunsuzunu getiriyorlar. Buna en yakın örnek AOD. Android tarafındaki AOD ler gerçek AOD değil. Siyah ekran üzerine yazı veya resim koyuyorsun. Apple gerçek AOD kullanmasına rağmen Android tarafındaki AOD den daha az pil tüketimine sahip. 12'den S21'e geçip 5 günde pişman olduktan sonra 11 Pro ile tekrar Apple'a geçtim 1 ay önce.
Samsung özellik bakımından her zaman Apple'dan daha iyiydi zaten. Bi S20, 21 döneminde geriye düştüğünü söyleyebilirim o kadar.
Buna hiçbir zaman itiraz etmem ama doğal renkler, ön kamera, video kalitesi (kaliteden kastım farklı senaryolarda dengeli sonuç vermesi) yazılım stabilitesi ve oluşan sorunları çözme gibi durumlarda asla Apple ile bir markayı yarıştırmam. Isınma sorunu 15 Pro serisinde 17.1 veya 2 ile çözülmüştü o zamandan beri ısınma sorunu yaşayan çok nadir gördüm sizde arasındasınız.
Samsung'da yıllardır büyük bir değişiklik yapmıyor. 3 senedir tasarım aynı zaten. Güncelleme konusunda güzel bir ilerleme kaydettiler ama ben 1 kere bile gelen güncellemenin iyi özellik yanında sorunsuz kullanıldığını görmedim samsung tarafında. Apple tarafında bazı şeylerin geç gelme nedeni de bu. Getirdiklerinde en iyisini ve sorunsuzunu getiriyorlar. Buna en yakın örnek AOD. Android tarafındaki AOD ler gerçek AOD değil. Siyah ekran üzerine yazı veya resim koyuyorsun. Apple gerçek AOD kullanmasına rağmen Android tarafındaki AOD den daha az pil tüketimine sahip. 12'den S21'e geçip 5 günde pişman olduktan sonra 11 Pro ile tekrar Apple'a geçtim 1 ay önce.
A17 ve M3 serisi kötü bir banttan çıktı, TSMC üretse de 3nm bandı çok stabil değilken üretilen verimsiz seriler oldu ikisi de. Android tarafı en mantıklısını yapıp gelişmiş 4nm ile daha iyi işlemciler yaptılar. Şuan 3nm rayına oturdu M4 de o yeni 3nm yi kullanıyor şuan, A18 de onu kullanacak yeni Android amiral gemileri de ona geçecek.
Apple istediği kadar güncelleme versin iş işten geçti, ancak olumsuz şikayetleri azaltabilir ama sorunu çözemez. M3 için pek sorun yok zaten Macbook fanla soğuyor ama A17 kötü oldu.
İphone'u o kadar kullanıp normal fiyatına satmışsın samsungu 5 ay kullansan piyasası zaten 10k iniyor otomatik çoğu kişi bu avantajı yüzünden tercih ediyor
geçen gün sahibinden'de ilan koyarken 15 pro max'im deli gibi ısındı ve ekran parlaklığını cihaz otomatik korumaya alıp düşürdü o zaten bardağı aşan son damlaydı benim için geçtim s24 ultraya
İphone'u o kadar kullanıp normal fiyatına satmışsın samsungu 5 ay kullansan piyasası zaten 10k iniyor otomatik çoğu kişi bu avantajı yüzünden tercih ediyor
kimisi son kullanıcı olarak kullanıp cihazı alıp yıllarca kullanmak isteyip haliyle de satacağı zamanki piyasaya takılmıyor kimisi de ben bunu yarın birgün satsam bile iyi para eder diyip öyle alıyor iki tarafa da saygı duymak lazım
Hocam S24U dan yavaşlık beklemen ciddi bir şok oldu bende
Cihaz gayet kaliteli, güzel sağlıklı günlerde kullanın. Saatlere yorum yapmayacağım, buds 2 pro kullanıcısı olarak gayet güzel olduğunu söyleyebilirim ancak telefon görüşmeleri için iyi değil. Kulaklıklar takılı yürürken, toplu taşımada vs kullanılmaz. Elinizdeki bu konuda iyiyse hiç kâra geçmeyin derim buds 2 pro ile yapacağınız max telefon konuşması evde dolanarak konuşmayı seviyorsanız telefonu kenara indiririr kulaklıkla gezersiniz.
Hayırlı olsun.
Bence apple çıkmaz sokağa girmiş.
Yenilik yapsa yapsa Zte Axon gibi ön kamerayı Ekran paneli altına gömer ama düz tasarımını kenara bırakmaz
Elimde 15 pro max vardı siyah 256gb pili 96 ya düşmüştü çıktığından beri kullandım cihaz temizdi bugün dedim bir çılgınlık yapayım hesaplama yaptım satsam 65k 70k civarına gidiyordu dedim 2-3 bin kâr etmek için hiç satmakla uğraşmayıp telefoncuda aldım soluğu sıfır kapalı kutu S24 Ultra Lansman Gri Titanyum Renk 512 GB Satın aldım. İlk izlenimlerim alalı 6 saat oldu ekranı mükemmel ötesi gerçekten. kullanınmı da güzel bir yavaşlık hiç ama hiç söz konusu değil. Beni üzen tek şey ön kamerası oldu ya da belki ayarlarını ben yapamadım bilmiyorum fakat ön kamerası nedense bana kötü gibi geldi agalar ya öyle bir cihaza göre.
İphone satma sebebim artık yıllarca apple ürünleri kullanmaktan bıktım. watch9'u da 10k 12k ya okutup birtane samsung watch 6 çeksem cebime 4-5k kâr kalır. airpods pro2'yi satsam direkt olarak buds 2 pro'yu da çekerim diye düşünüyorum. telefoncuda 3K falan zarar edeceğimi bile bile yaptım satmakla uğraşmadım öyle diyim siz ne diyorsunuz bu duruma iyi mi yaptım sizce ? bana soracak olursanız bence çok iyi yaptım değişiklik her zaman iyidir ve beni gerçekten inanılmaz tatmin ediyor telefon en azından son 6 saattir. (Yazılımcı olduğum için android bir sistem benim için her zaman ekstra daha iyi.)
+ Samsung hediye olarak 1500 TL store kuponu verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 pro max'den şikayetlerim:
önceki serilere göre değişiklik olmaması
çok gereksiz sahibindene ilan atarken bile ısınması ve ısınırken ekran parlaklığını cihazın düşürmesi.
sene 2024 olmuş halen aynı tasarım aynı sistem işkleyişi ve cidden sürdürülebilirlik çok aza indi.
arka kamerasında ne zaman fotoğraf çeksem (doğru ayarları kullanmama rağmen) o kadar tatmin etmiyordu beni ama ön kamerası müthişdi. (ya da ben s24 ultrada daha ön kamera ayarı yapamadığım için öyle geliyor bilmiyorum)