- Reaksiyon skoru
- 180
Elimde 15 pro max vardı siyah 256gb pili 96 ya düşmüştü çıktığından beri kullandım cihaz temizdi bugün dedim bir çılgınlık yapayım hesaplama yaptım satsam 65k 70k civarına gidiyordu dedim 2-3 bin kâr etmek için hiç satmakla uğraşmayıp telefoncuda aldım soluğu sıfır kapalı kutu S24 Ultra Lansman Gri Titanyum Renk 512 GB Satın aldım. İlk izlenimlerim alalı 6 saat oldu ekranı mükemmel ötesi gerçekten. kullanınmı da güzel bir yavaşlık hiç ama hiç söz konusu değil. Beni üzen tek şey ön kamerası oldu ya da belki ayarlarını ben yapamadım bilmiyorum fakat ön kamerası nedense bana kötü gibi geldi agalar ya öyle bir cihaza göre.
İphone satma sebebim artık yıllarca apple ürünleri kullanmaktan bıktım.
watch9'u da 10k 12k ya okutup birtane samsung watch 6 çeksem cebime 4-5k kâr kalır. airpods pro2'yi satsam direkt olarak buds 2 pro'yu da çekerim diye düşünüyorum. telefoncuda 3K falan zarar edeceğimi bile bile yaptım satmakla uğraşmadım öyle diyim
siz ne diyorsunuz bu duruma iyi mi yaptım sizce ? bana soracak olursanız bence çok iyi yaptım değişiklik her zaman iyidir ve beni gerçekten inanılmaz tatmin ediyor telefon en azından son 6 saattir. (Yazılımcı olduğum için android bir sistem benim için her zaman ekstra daha iyi.)
+ Samsung hediye olarak 1500 TL store kuponu verdi
15 pro max'den şikayetlerim:
önceki serilere göre değişiklik olmaması
çok gereksiz sahibindene ilan atarken bile ısınması ve ısınırken ekran parlaklığını cihazın düşürmesi.
sene 2024 olmuş halen aynı tasarım aynı sistem işkleyişi ve cidden sürdürülebilirlik çok aza indi.
arka kamerasında ne zaman fotoğraf çeksem (doğru ayarları kullanmama rağmen) o kadar tatmin etmiyordu beni ama ön kamerası müthişdi.
(ya da ben s24 ultrada daha ön kamera ayarı yapamadığım için öyle geliyor bilmiyorum)
İphone satma sebebim artık yıllarca apple ürünleri kullanmaktan bıktım.
watch9'u da 10k 12k ya okutup birtane samsung watch 6 çeksem cebime 4-5k kâr kalır. airpods pro2'yi satsam direkt olarak buds 2 pro'yu da çekerim diye düşünüyorum. telefoncuda 3K falan zarar edeceğimi bile bile yaptım satmakla uğraşmadım öyle diyim
+ Samsung hediye olarak 1500 TL store kuponu verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 pro max'den şikayetlerim:
önceki serilere göre değişiklik olmaması
çok gereksiz sahibindene ilan atarken bile ısınması ve ısınırken ekran parlaklığını cihazın düşürmesi.
sene 2024 olmuş halen aynı tasarım aynı sistem işkleyişi ve cidden sürdürülebilirlik çok aza indi.
arka kamerasında ne zaman fotoğraf çeksem (doğru ayarları kullanmama rağmen) o kadar tatmin etmiyordu beni ama ön kamerası müthişdi.
(ya da ben s24 ultrada daha ön kamera ayarı yapamadığım için öyle geliyor bilmiyorum)