Samsung vs Apple Tartışması benim için bitmiştir !

Lian_GR

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
180
Elimde 15 pro max vardı siyah 256gb pili 96 ya düşmüştü çıktığından beri kullandım cihaz temizdi bugün dedim bir çılgınlık yapayım hesaplama yaptım satsam 65k 70k civarına gidiyordu dedim 2-3 bin kâr etmek için hiç satmakla uğraşmayıp telefoncuda aldım soluğu sıfır kapalı kutu S24 Ultra Lansman Gri Titanyum Renk 512 GB Satın aldım. İlk izlenimlerim alalı 6 saat oldu ekranı mükemmel ötesi gerçekten. kullanınmı da güzel bir yavaşlık hiç ama hiç söz konusu değil. Beni üzen tek şey ön kamerası oldu ya da belki ayarlarını ben yapamadım bilmiyorum fakat ön kamerası nedense bana kötü gibi geldi agalar ya öyle bir cihaza göre.
İphone satma sebebim artık yıllarca apple ürünleri kullanmaktan bıktım.
watch9'u da 10k 12k ya okutup birtane samsung watch 6 çeksem cebime 4-5k kâr kalır. airpods pro2'yi satsam direkt olarak buds 2 pro'yu da çekerim diye düşünüyorum. telefoncuda 3K falan zarar edeceğimi bile bile yaptım satmakla uğraşmadım öyle diyim :D siz ne diyorsunuz bu duruma iyi mi yaptım sizce ? bana soracak olursanız bence çok iyi yaptım değişiklik her zaman iyidir ve beni gerçekten inanılmaz tatmin ediyor telefon en azından son 6 saattir. (Yazılımcı olduğum için android bir sistem benim için her zaman ekstra daha iyi.)
+ Samsung hediye olarak 1500 TL store kuponu verdi :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro max'den şikayetlerim:
önceki serilere göre değişiklik olmaması
çok gereksiz sahibindene ilan atarken bile ısınması ve ısınırken ekran parlaklığını cihazın düşürmesi.
sene 2024 olmuş halen aynı tasarım aynı sistem işkleyişi ve cidden sürdürülebilirlik çok aza indi.
arka kamerasında ne zaman fotoğraf çeksem (doğru ayarları kullanmama rağmen) o kadar tatmin etmiyordu beni ama ön kamerası müthişdi.
(ya da ben s24 ultrada daha ön kamera ayarı yapamadığım için öyle geliyor bilmiyorum)

Elimde 15 pro max vardı siyah 256gb pili 96 ya düşmüştü çıktığından beri kullandım cihaz temizdi bugün dedim bir çılgınlık yapayım hesaplama yaptım satsam 65k 70k civarına gidiyordu dedim 2-3 bin kâr etmek için hiç satmakla uğraşmayıp telefoncuda aldım soluğu sıfır kapalı kutu S24 Ultra Lansman Gri Titanyum Renk 512 GB Satın aldım. İlk izlenimlerim alalı 6 saat oldu ekranı mükemmel ötesi gerçekten. kullanınmı da güzel bir yavaşlık hiç ama hiç söz konusu değil. Beni üzen tek şey ön kamerası oldu ya da belki ayarlarını ben yapamadım bilmiyorum fakat ön kamerası nedense bana kötü gibi geldi agalar ya öyle bir cihaza göre.
watch9'u da 10k 12k ya okutup birtane samsung watch 6 çeksem cebime 4-5k kâr kalır. airpods pro2'yi satsam direkt olarak buds 2 pro'yu da çekerim diye düşünüyorum. telefoncuda 3K falan zarar edeceğimi bile bile yaptım satmakla uğraşmadım öyle diyim :D siz ne diyorsunuz bu duruma iyi mi yaptım sizce ? bana soracak olursanız bence çok iyi yaptım değişiklik her zaman iyidir ve beni gerçekten inanılmaz tatmin ediyor telefon en azından son 6 saattir. (Yazılımcı olduğum için android bir sistem benim için her zaman ekstra daha iyi.)

çok gereksiz sahibindene ilan atarken bile ısınması ve ısınırken ekran parlaklığını cihazın düşürmesi.
sene 2024 olmuş halen aynı tasarım aynı sistem işkleyişi ve cidden sürdürülebilirlik çok aza indi.
arka kamerasında ne zaman fotoğraf çeksem (doğru ayarları kullanmama rağmen) o kadar tatmin etmiyordu beni ama ön kamerası müthişdi.
(ya da ben s24 ultrada daha ön kamera ayarı yapamadığım için öyle geliyor bilmiyorum)
O ekran parlaklık olayı samsung'da da mevcut

Sen memnunsan tartışmaya gerek yok. Mesela ben de android kullandım şimdiye kadar param olsa ios denemek isterim.
6S'den beri iphone kullanıyorum ve iphone gerçekten iphone 13 pro'ya kadar iyiydi bütçe dostu olmaya çalışıp sürdürülebilirliği fazlaydı. değişiklikler bol bol vardı. ama sonra tamamen bozdu paragözlülüğü oldukça arttı ve soğudum saf değiştirdim.

O ekran parlaklık olayı samsung'da da mevcut
Evet ama samsung ısınmıyor hocam. 6 Saatte 62 uygulama 15gb veri dönüşümü + drivelar + yazılım güncellemesi 38 tane uygulama güncellemesi yaptım bana mısın demedi. Ama sahibindene ilan koyarken iphone fiş çekiyor resmen :D

Dark side a hoş geldin kral. Aramızda görmekten onur duyduk.

Arkadaşlar ekstra çok önemli dip notu eklemeyi unuttum
Dün kayseri yolunda kaza yaptık arabamız kendini kilitledi kaldığımız yer cidden uçsuz bucaksız kurt seslerinin geldiği medeniyetin sıfır olduğu biryerdi. babam ve ben iphone kullanıyoruz servis yoktu hat 0'dı hiç yoktu annemde samsung var kadın instagramda bile gezebiliyordu zaten onun sayesinde yardım çağırdık zor kurtulduk. hemde öyle iyi bir samsung modeli yok elinde A32 Var :D hatlarımız da aynı. Yani inanılmaz dedim gerçekten son damla dün yaşandı bugünde değiştim.

benim param olsa z fold veya iphone denemek isterdim.
şuan s20fe kullanıyorum.
z foldun büyük ekranda spen desteği çok iyi bence harbi minyatür bir tablet gibi

benim param olsa z fold veya iphone denemek isterdim.
şuan s20fe kullanıyorum.
z foldun büyük ekranda spen desteği çok iyi bence harbi minyatür bir tablet gibi
z fold'da kullanılan katlanılan ekran teknolojisinin günümüzde halen tam oturaklı çalıştığını düşünmüyorum hocam o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ben şahsen. İphone ise gerçekten inanın bana değecek bir telefon değil o kadar paraya. ben almıştım kafa kafaya denk geliyor diye bu cihazı aldım emin olun bir telefona 80 90 bin lira vermeye hiç ama hiç gerek yok yıllarca iphone'u namusum gibi savunan adamım bak ben diyorum :D

z fold'da kullanılan katlanılan ekran teknolojisinin günümüzde halen tam oturaklı çalıştığını düşünmüyorum hocam o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ben şahsen. İphone ise gerçekten inanın bana değecek bir telefon değil o kadar paraya. ben almıştım kafa kafaya denk geliyor diye bu cihazı aldım emin olun bir telefona 80 90 bin lira vermeye hiç ama hiç gerek yok yıllarca iphone'u namusum gibi savunan adamım bak ben diyorum :D
oldukça eksi yönü var zaten kamerası pili vs daha kötü kalın cihaz katlı haldeki ekran oranı kötü vs
ama işine yarayacaklar için rakipsiz cihaz bence. ben gittim ayrı tablet aldım s9 ultra aldım pişman da değilim. ama atıyorum onun yerine s9 almayk düşünseydim foldu da bi göz önünde bulundururdum

Samsung kötü cihaz yapmıyor zaten. Burada esas konu kullanım alışkanlığı olur. İosa alışan veya ekosistemi olan, iosta devam eder. Kaldı ki samsung saat işinde halem bir apple watch kadar iyi değil. Tableti muazzam ancak android işi bozuyor. Bir de iPhone altın gibi, yıllarca kullan, sonra sat gitsin. Ama 2 sene sonra s24 ultranın esamesi bile okunmayacak.

Daha küçük yaşlarda değişim iyidir desem de şu anda değişikliklere alışacak gücüm kalmadı. Hayırlı olsun fakat kesinlikle benim yapacağım bir değişiklik değil.

Samsung kötü cihaz yapmıyor zaten. Burada esas konu kullanım alışkanlığı olur. İosa alışan veya ekosistemi olan, iosta devam eder. Kaldı ki samsung saat işinde halem bir apple watch kadar iyi değil. Tableti muazzam ancak android işi bozuyor. Bir de iPhone altın gibi, yıllarca kullan, sonra sat gitsin. Ama 2 sene sonra s24 ultranın esamesi bile okunmayacak.
Esamesi okunmayacak fakat 2. el pazarda okunmayacak bunlar döviz değil satmak için almıyoruz kullanmak için alıyoruz neden son kullanıcı olmayalım ? neden herşeyin en yenisini alalım neden sürekli para harcayalım diye soruyorum kendime. ki öyle bir insandım 3 gün öncesine kadar. Fakat yanlış olduğunu anladım ve şuan mutluyum kararımdan ötürü. Yıllardır ios'un her ürününü kullandım ios + macos + watchos ne varsa. fakat cidden samsung bu işi 2024 yılında apple'in önüne geçirmiş desem yalan olmaz saat konusunda ise sana katılıyorum tamda şuan bir saat konusu açacaktım seni bekliyorum yeni konuma hocam saygılar sevgiler.

Değişiklik iyidir, biraz Android kullandıktan sonra aslında iPhone kullanırken ne kadar ufak şeyleri dert ettiğini daha iyi anlıyor insan, sonraki iPhonesi ile daha iyi geçiniyor 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,955
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri