35k gaming pc oneri

....s

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35.000
selamun aleykum herkese arkadaslar bucce 35 k hersey dahil pc lazim gaming bu fiyata vere bilcek en yuksek fps li ve uzun sureli pc lazim onerileriniz falan varsa yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

selamun aleykum herkese arkadaslar bucce 35 k hersey dahil pc lazim gaming bu fiyata vere bilcek en yuksek fps li ve uzun sureli pc lazim onerileriniz falan varsa yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
akşama gaming gecesinde 9060xt 16 gb lı bir AM5 sistem toplanabilir belki

Ekran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i 6400 MHz, kasayı Xigmatek 750W ve soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapınca fiyat 35.005 TL oluyor.

akşama gaming gecesinde 9060xt 16 gb lı bir AM5 sistem toplanabilir belki
İncehesap sistemlerin parça kalitesini beğenmiyorum. Dediğim sistem özelleştirmeler ile çok iyi bir parça kalitesine sahip olmuş oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i 6400 MHz, kasayı Xigmatek 750W ve soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapınca fiyat 35.005 TL oluyor.
İndirim bu geceye özel hemen alman lazım.

Hocam o ne zaman oluyor olayi ne herkes aksam gaming gecesi diyor seni yormak islemem bana acik aydin anlatirmisin
arkadaşın önerdiği güncelleme ile alınabilir o sistem
incehesapta da zaten bu aralıklarda olacaktı güncelleme ile olsa

sistem önerisi ve güncelleme önerisi güzel

İncehesap sistemlerin parça kalitesini beğenmiyorum. Dediğim sistem özelleştirmeler ile çok iyi bir parça kalitesine sahip olmuş oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirim bu geceye özel hemen alman lazım.
Reis benim full bucem 36-37 yani kasaya deyil sadece full sistem lazim erkran klavye fare

Geri