35k sistem tavsiyesi

ataberkkg

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35
35 k küsürlerinde bir bütcem var kafamda 9060xt 16 gb ve ddr5 bir sistem almak var yanlış hatırlamıyorsam amd cpu ve gpu alındığında performans da + ları vardı o yüzden amd bir sistem düşünüyorum ama uzun zamandır piyasaya bakmadığım için çok hakim değilim gözünüze çarpan bir sistem varsa paylaşabilir misiniz

powercolor çok bildiğim bir marka değil şu ana kadar hep gigabyte asus msı gibi markalar kullandım. powercolor nasıl bir markadır güvenebilir miyim rahatlıkla
Güvenebilirsin AMD için uzun zamandır gpu üreten bir firmadır. Sapphire tarzı

Güvenebilirsin AMD için uzun zamandır gpu üreten bir firmadır. Sapphire tarzı
hocam 3 farklı sistem şu an kafamda + ve - lerini az çok görebiliyorum ama sana da danışmak istiyorum son kararı vermeden önce ve belki cuma yı da bekleyebilirim İncehesap için https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/

hocam 3 farklı sistem şu an kafamda + ve - lerini az çok görebiliyorum ama sana da danışmak istiyorum son kararı vermeden önce ve belki cuma yı da bekleyebilirim İncehesap için https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/
Seçenekler içerisinde itopya pcsi en iyisi gibi duruyor. Anakart kasa vs olarak daha iyi. Asus Prime da 9060XT için fazlasıyla yeterli olur

aralarinda en iyisi itopya ama meder gold gectigimiz gaming gecesinde indirime girmisti. ozellestirilmis hali 34 civarlarina denk geliyordu yanlis hatirlamiyorsam

Seçenekler içerisinde itopya pcsi en iyisi gibi duruyor. Anakart kasa vs olarak daha iyi. Asus Prime da 9060XT için fazlasıyla yeterli olur
teşekkür ederim yardımın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aralarinda en iyisi itopya ama meder gold gectigimiz gaming gecesinde indirime girmisti. ozellestirilmis hali 34 civarlarina denk geliyordu yanlis hatirlamiyorsam
evet onu gördüm ama kaçırdım yolaydım sipariş oluşturamadım o anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,561
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri