Neler Yeni

35k Sistem Yorum - Öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatihcan Ceylan
Bütçe
35000
Arkadaşlar böyle bir sistem satın aldım. Grafik Tasarımcıyım ve oyun oynuyorum. İş ve oyun olarak kullanıcam. Şuanki hali için yorumlarınız nedir? Hangi geliştirmeler yapılabilir ileride. Bütçem şuan tükendi, ilerisi için öneriler alabilirim. Render vs. işlerinden dolayı amd işlemci tercih etmedim. 550W'tan dolayı sorun yaşar mıyım?
sistem.png

Lorenzii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Ayhan
Ekran kartının soğutma performansı rezalet (gainward olduğu için) sıkıntı çıkarabilir bir de kasanın içindeki psu da game power ise sıkıntılı memnun olmayan çok kişi var

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,408
İsim
Hamza Ziya Üstün
Dengeli sistem olmamış. Anakart 12700ks için fazla düşük, psu yetersiz kalma ihtimali var ve sağlam marka değil, ram ne kadar yüksek olsa da anakart desteği olmadıkça boş yere masraf, ölü soket vb vb. Am5 7700x vb sistem toplanabilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ulaş Menekşeli
İşlemci ve ekran kartını yüksek tutup diğer parçaları çok kalitesiz almak bana mantıklı gelmiyor K çarpanlı işlemci ve H serisi anakartı da anlayamadım pek. Genel olarak dengeli bi sistem toplama taraftarıyım her zaman.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Arkadaşlar böyle bir sistem satın aldım. Grafik Tasarımcıyım ve oyun oynuyorum. İş ve oyun olarak kullanıcam. Şuanki hali için yorumlarınız nedir? Hangi geliştirmeler yapılabilir ileride. Bütçem şuan tükendi, ilerisi için öneriler alabilirim. Render vs. işlerinden dolayı amd işlemci tercih etmedim. 550W'tan dolayı sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
kasa ve sıvı sogutma berbat o ıslemcı ıcın anakart dusuk kalmıs ayrıca zaten ramlerın hızını karsılamıyor anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ulaş Menekşeli
AM5 soket b serisi bi anakart ile işlemciyi biraz daha düşürüp gerekirse ekran kartını da düşürüp hem ileri dönük hem de daha kaliteli parçalarla bir sistem dizebilirsiniz

Top Bottom