poc x8 pro35 bin civarı telefon önerisi
Poco x8 ultra35 bin civarı telefon önerisi
Telefondan beklentin ne günlük kullanımmı oyun içinmi yoksa ?35 bin civarı telefon önerisi
34 bin lira ve ölü iphone 13 pro mu kanka o cihazı gömeli çok oldu be2 3 ay önce 34'e 13 Pro 256 aldım. Temizini bulabilirsen hala çok iyi cihaz bence.
Az daha ekleme imkanınız var ise s25fe ama yok ise a56 da işinizi görür şahsen kullandığım cihazdır (a56) günlük kullanım için ve ara sıra oyun oynarım diye aldım 1 sene oldu sanırım alalı gayet her konuda çok iyi memnun ediyor beni.sadece kronik sanırım çünkü ben hariç başka kişilerdede mevcutmuş yüksek sesde hoparlörden ses patlaması oluyor bazen bundan dolayı 3 tık sesini kısarak kullanıyorum.a57 çıktı ama kullanmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum.poco veya xiaomi kesinlikle almazdım yazılım,ekran kalitesi ve kamera bakımından samsungdan kötü (bence).honor da çok öneriliyor fakat eynı şekilde kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum.bunlar benim şahsi fikrimdir.günlük kullanım kamera yazılımın kasmaması oyun hiç önemli değil
samsung s25 fe fena değil güzel telefon tavsiye ederimAz daha ekleme imkanınız var ise s25fe ama yok ise a56 da işinizi görür şahsen kullandığım cihazdır günlük kullanım için ve ara sıra oyun oynarım diye aldım 1 sene oldu sanırım alalı gayet her konuda çok iyi memnun ediyor beni.sadece kronik sanırım çünkü ben hariç başka kişilerdede mevcutmuş yüksek sesde hoparlörden ses patlaması oluyor bazen bundan dolayı 3 tık sesini kısarak kullanıyorum.a57 çıktı ama kullanmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum.poco veya xiaomi kesinlikle almazdım yazılım,ekran kalitesi ve kamera bakımından samsungdan kötü (bence).honor da çok öneriliyor fakat eynı şekilde kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum.bunlar benim şahsi fikrimdir.
İşlemcisi, işletim sistemi ve kamerası 40k'lık bir android ile hala kapışır.34 bin lira ve ölü iphone 13 pro mu kanka o cihazı gömeli çok oldu be