35 Bin TL Telefon Önerisi

Perk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,094
Bütçe
35000
35 bin civarı telefon önerisi

Eğer günlük kullanılacaksa ve kamera önemliyse xiaomi 15t güzel tercih olur. oyun içinse diğer arkadaşların önerdiği poco telefonlara bakabilirsiniz.

2 3 ay önce 34'e 13 Pro 256 aldım. Temizini bulabilirsen hala çok iyi cihaz bence.

günlük kullanım kamera yazılımın kasmaması oyun hiç önemli değil
Az daha ekleme imkanınız var ise s25fe ama yok ise a56 da işinizi görür şahsen kullandığım cihazdır (a56) günlük kullanım için ve ara sıra oyun oynarım diye aldım 1 sene oldu sanırım alalı gayet her konuda çok iyi memnun ediyor beni.sadece kronik sanırım çünkü ben hariç başka kişilerdede mevcutmuş yüksek sesde hoparlörden ses patlaması oluyor bazen bundan dolayı 3 tık sesini kısarak kullanıyorum.a57 çıktı ama kullanmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum.poco veya xiaomi kesinlikle almazdım yazılım,ekran kalitesi ve kamera bakımından samsungdan kötü (bence).honor da çok öneriliyor fakat eynı şekilde kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum.bunlar benim şahsi fikrimdir.

Son düzenleme:
Az daha ekleme imkanınız var ise s25fe ama yok ise a56 da işinizi görür şahsen kullandığım cihazdır günlük kullanım için ve ara sıra oyun oynarım diye aldım 1 sene oldu sanırım alalı gayet her konuda çok iyi memnun ediyor beni.sadece kronik sanırım çünkü ben hariç başka kişilerdede mevcutmuş yüksek sesde hoparlörden ses patlaması oluyor bazen bundan dolayı 3 tık sesini kısarak kullanıyorum.a57 çıktı ama kullanmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum.poco veya xiaomi kesinlikle almazdım yazılım,ekran kalitesi ve kamera bakımından samsungdan kötü (bence).honor da çok öneriliyor fakat eynı şekilde kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemiyorum.bunlar benim şahsi fikrimdir.
samsung s25 fe fena değil güzel telefon tavsiye ederim

Geri