Neler Yeni

35k ya ddr5 4070 li sistem bulabilir miyim?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Shoto Todoroki
Bence rahatsız etmez niye etsin ki, phantom spirit ile 560 liralık dark x123 arasında 1-2 derece fark oluyor oyunlarda. Sadece dark x123 daha çok ses çıkarıyor ama ekran kartı ve kasa falanları falan daha fazla ses yapıyor zaten.
1-2 derece fark yok yanlışınız var bence Phantom sprit 240mm sıvı soğutmaları geride bırakıyor tabi benimde yanlışım olabilir emin değilim dediğiniz modeli tam bilmiyorum.

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
1-2 derece fark yok yanlışınız var bence Phantom sprit 240mm sıvı soğutmaları geride bırakıyor tabi benimde yanlışım olabilir emin değilim dediğiniz modeli tam bilmiyorum.
Şöyle söyliyim 7500F için fazlasıyla yeterli olduğu için daha fazla soğutma ihtiyacı olmuyor. Örneğin dark x123 %70 güçte 60 derecede tutuyorsa thermalright phantom spirit de %30 güçte 58de tutuyor daha fazla soğutmaya gerek duymuyor gibisinden oluyor. Fark ancak dark x123'ün %100 güçte 75 derecede tuttuğu kadar ısınan işlemcilerde ortaya çıkıyor anlatabildim mi? trifact'ın hava soğutucu rehber videolarını izleyebilirsin bunun için.

Yani soğutucu istese 20 derece fark da atar ama otomatik olarak sıcaklığa göre çalışıyor bu yüzden diyor ki zaten 58 derece yeter abi işte daha niye soğutayım.

Top Bottom