Neler Yeni

Yardım 35k ya Lenovo Loq aldım, Yorumlarınız?

Fiyatına göre sizce nasıl?

• Çok iyi

Oylar: 2 16.7%
  • İyi

Oylar: 3 25.0%
  • Eh!

Oylar: 5 41.7%
  • İade et

Oylar: 2 16.7%

• Oy kullanan toplam üye
    12
  • Anket kapatıldı .

Emsal

80+ Silver
bence gayet güzel kardeşim bende almayı düşünüyorum. lenovo genelde sorunsuz cihazları var diye biliyorum.Evet
2bin altına hp nin modelleri var genelde bu forumda hp övüldüğünü çok görüyorum. Hp ve Acer inceledim inceledim ekranları kötü lenovoanın yanında genel olarak performansları aynı olabilir fiyatı daha düşük olsada ama panelin ve kasa kalitesininde önemli olduğumu düşünüyorum. Hayırlı olsun
Hocam direk katılıyorum HP ve dell piyasanın bim malları gibi
Ucuz iş görür ama hiçbir zaman a kalite değil

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
35K yada gayet iyi, bazı arkadaşlar alakasız watt mevzusu yapmış ama RTX 4060 için 90W yeterli çünkü üstüne çıkmıyor kart, 115W fazlasıyla yeterli, tam performans alırsınız. Hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan

Oyun-eğlence için kullanacağım.
+ - Yorumlarınıza göre iade edeceğim ya da tutacağım.
İADE ET şıkkını işaretleyenler lütfen sebep belirtebilir mi🙏
Daha iyisi var diyorsanız tavsiyelere açığım.
Yorum yapanlar şimdiden sağ olsun...
Hayırlı olsun kardeşim bence çok iyi güle güle kullan

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
35K yada gayet iyi, bazı arkadaşlar alakasız watt mevzusu yapmış ama RTX 4060 için 90W yeterli çünkü üstüne çıkmıyor kart, 115W fazlasıyla yeterli, tam performans alırsınız. Hayırlı olsun.
Aynen dediğin gibi herkes tutturdu watt a 140 wat değil diye alınmaz diyenler var 115 ile tam performans alınır

alp126

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
alp eren
Herkese çok teşekkür ederim....

Oyunda 115w fazlasıyla yeterli.

alp126

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
alp eren
Hocam konuyu ben hortlatmıştım :) memnun musunuz cihazdan, bende bugün sipariş verdim aynısından da merak ettim :)
Hocam cihazı 7-8 gün ben kullandım şuan eşim kullanıyor, bende asus tuf a15 var. Karşılaştırırsam ekran hariç her şeyde LOQ daha üstün.
Oyunlarda ses-ısınma-performans kaybı hiç olmadı.

Emsal

80+ Silver
Hocam cihazı 7-8 gün ben kullandım şuan eşim kullanıyor, bende asus tuf a15 var. Karşılaştırırsam ekran hariç her şeyde LOQ daha üstün.
Hocam
2 sini tam karşılaştırır mısın güzelce bir yazıyla
Şu an çok ihtiyaç var
Hatta muadili acer ve hp ve dell ile de kıyaslarsan çok iyi olur

@DESMOND hocam burda 2 laptopa da sahip arkadaş var sorularını sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Mete Demir
Herkese çok teşekkür ederim....

Oyunda 115w fazlasıyla yeterli.
bende 140w 4050 var daha 75-80w üzerine çıktığını görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun bu arada

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
hayırlı olsun hocam 2. m2 slotu varsa 1tb oraya 1x16 ise bi 16 da oraya paslarsınız cillop gibi gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Teşekkürler hocam. Basit bikaç şey soracağım. Öncelikle trendyolda açıklamalar kısmında iki model kodu gözüküyor. Tam olarak model kodunu biliyor musunuz?
Mux switch özelliği var mı?
Biliyorsanız Ekran tepkime süresi kaç ms?
Bazı yorumlarda fanın çok sesli çalıştığını okumuştum gerçekten çok sesli mi?
Yük altında kaç dereceye kadar çıkıyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Teşekkürler hocam. Basit bikaç şey soracağım. Öncelikle trendyolda açıklamalar kısmında iki model kodu gözüküyor. Tam olarak model kodunu biliyor musunuz?
Mux switch özelliği var mı?
Biliyorsanız Ekran tepkime süresi kaç ms?
Bazı yorumlarda fanın çok sesli çalıştığını okumuştum gerçekten çok sesli mi?
Yük altında kaç dereceye kadar çıkıyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Mux switch olduğunu yazıyor ama ram kapasitesi arttırlabiliyormu onu bende merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Mux switch olduğunu yazıyor ama ram kapasitesi arttırlabiliyormu onu bende merak ettim

Valla hocam trendyol’un sayfasında özellikler kısmında 512 gb hafıza yazıyor, ürün açıklamaları kısmında 1 tb yazıyor. Bir yerde 15.6” yazıyor bir yerde 16” yazıyor. İki farklı Model kodu gözüküyor, hangisi olduğu belli değil. O yüzden orada ki bilgilere pek güvenmedim :)

Ram meselesini Lenovo çağrı merkezini aradım sordum 32 gb’a kadar yükseltilebiliyor dediler ama iki farklı model kodu olduğunu sonradan farkettim. Umarım sorduğum kod numarası bu modele aittir :) ayrıca yorum kısmında bir arkadaşda 32 gb’a kadar destekliyor yazmış. Yine bu bilgilerin kesinliği yok, alacaksınız iyi araştırıp alın. Çağrı merkezinde çalışan arkadaş seri numarası verirseniz daha net bilgi veririm dedi. Ürün geldiğinde kutusunu açmadan seri numarasından yine sorgulatacağım.

Son düzenleme:
Top Bottom