Bana küçük gelmiyor o yüzden sıkıntım yok.Ekranların küçük olmasından dolayı ben hem asusu, hem de lenovo loq'u tercih etmezdim. ( Atılan cihazlar )
S0015NT Victus 16'ya bakabilirsiniz. 33.9K'ya, Lenovo ile aynı özelliklerde fakat 16.1 inç.
Kasa ve Ekran kalitesinin asus & lenovo loq'da ne seviyede olduğunu bilmiyorum tabii.
Galiba böyle yapacağım. Şu anki laptopumda zaten ghosting var. Online oyun oynayan birisi de değilim. Bundan kötü olursa da iade ederim.Hocam zaten satıcı Hepsiburada kendisi ,
alıp kontrol edin varsa direk iade hiç sorun çıkarmazlar diyor herkes
MediaMarkt'ta bakma fırsatım oldu da, kasa kalitesi ve klavyesi hiç hoşuma gitmedi.https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00004KNGHA?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ
bunuda düşüneebilirisn bağzı vidyolarda gördüşüm kadarı ile sıcaklık açısından çok iyi diyorlardı
Aldınız mı hocam?Bana küçük gelmiyor o yüzden sıkıntım yok.
Galiba böyle yapacağım. Şu anki laptopumda zaten ghosting var. Online oyun oynayan birisi de değilim. Bundan kötü olursa da iade ederim.
kesin alınır acere bakma bileLenovo loq RTX 4060 Ryzen 7840hs
Hepsiburada indirimi varken bu fiyata alınır mı? Acer Nitro 16 bu indirimlerde yok maalesef.
hocam dur kafamı karıştırma . Geçen günde demiştin ghosting yok diye. Ama bazılarında olup bazılarında olmayınca kafam karışıyor. Ufo testi yapıp görsel ve video atabilir misin?kesin alınır acere bakma bile
hocam laptop bende değil şuan yoksa atardım ama ghosting yok merak etmeyin diğer kullanan arkadaşlar testi atarsa sevinirimhocam dur kafamı karıştırma . Geçen günde demiştin ghosting yok diye. Ama bazılarında olup bazılarında olmayınca kafam karışıyor. Ufo testi yapıp görsel ve video atabilir misin?
Şu anki laptopumda durum bu bundan kötü değilse sıkıntı yok gözüm zaten alışıkhocam laptop bende değil şuan yoksa atardım ama ghosting yok merak etmeyin diğer kullanan arkadaşlar testi atarsa sevinirim
hocam öyle bişey imkansız lenovo loqda merak etmeyinŞu anki laptopumda durum bu bundan kötü değilse sıkıntı yok gözüm zaten alışık
Alıntıyı görüntüle