Neler Yeni

36 bin TL'ye Lenovo LOQ RTX 4060 alınır mı?

Ekranların küçük olmasından dolayı ben hem asusu, hem de lenovo loq'u tercih etmezdim. ( Atılan cihazlar )
S0015NT Victus 16'ya bakabilirsiniz. 33.9K'ya, Lenovo ile aynı özelliklerde fakat 16.1 inç.

Kasa ve Ekran kalitesinin asus & lenovo loq'da ne seviyede olduğunu bilmiyorum tabii.

Ekranların küçük olmasından dolayı ben hem asusu, hem de lenovo loq'u tercih etmezdim. ( Atılan cihazlar )
S0015NT Victus 16'ya bakabilirsiniz. 33.9K'ya, Lenovo ile aynı özelliklerde fakat 16.1 inç.

Kasa ve Ekran kalitesinin asus & lenovo loq'da ne seviyede olduğunu bilmiyorum tabii.
Bana küçük gelmiyor o yüzden sıkıntım yok.
Hocam zaten satıcı Hepsiburada kendisi ,
alıp kontrol edin varsa direk iade hiç sorun çıkarmazlar diyor herkes
Galiba böyle yapacağım. Şu anki laptopumda zaten ghosting var. Online oyun oynayan birisi de değilim. Bundan kötü olursa da iade ederim.

hocam dur kafamı karıştırma 😅. Geçen günde demiştin ghosting yok diye. Ama bazılarında olup bazılarında olmayınca kafam karışıyor. Ufo testi yapıp görsel ve video atabilir misin?
hocam laptop bende değil şuan yoksa atardım ama ghosting yok merak etmeyin diğer kullanan arkadaşlar testi atarsa sevinirim

hocam laptop bende değil şuan yoksa atardım ama ghosting yok merak etmeyin diğer kullanan arkadaşlar testi atarsa sevinirim
Şu anki laptopumda durum bu bundan kötü değilse sıkıntı yok gözüm zaten alışık 😂
IMG_20240221_211147.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,644
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri