Dell Alienware AW2724HF 27 Inç 360Hz 0.5ms Full Hd
bilgisi olan varmıdır alınır mı ??lütfen yardım
1080 p çözünürlükte 27 inch önermiyorum
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ki boş hikaye değil 27 inch büyüklüğünde ki bir ekranda 1920×1080 cozunulurlugun yoğunluğu var birde 24 inch büyüklüğünde bir ekranın piksel yoğunluğu var hatta 14 16 inchlerde 1080 p kullanırsanız 2k gibi gözükür neredeyse üstüne monitörün dibine girerseniz yakın bir şekilde oynuyorsaniz pikselleri sayabilirsiniz asıl siz aldirilmayacak bir kişiniz benceBu arkadaşı aldırma gayette iyi yok pixellenme var falan boş hikaye bunlar.
Kullanmadan yorum yapmayın lütfen!
24" 360 hz olanını kullanıyorum bende hiçbir problem yok çok da memnunum. sadece 360 hz vermesi çok da işime gelmişyor benim refleksler galiba 90 hzDell Alienware AW2724HF 27 Inç 360Hz 0.5ms Full Hd
bilgisi olan varmıdır alınır mı ??
lütfen yardım
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ki boş hikaye değil 27 inch büyüklüğünde ki bir ekranda 1920×1080 cozunulurlugun yoğunluğu var birde 24 inch büyüklüğünde bir ekranın piksel yoğunluğu var hatta 14 16 inchlerde 1080 p kullanırsanız 2k gibi gözükür neredeyse üstüne monitörün dibine girerseniz yakın bir şekilde oynuyorsaniz pikselleri sayabilirsiniz asıl siz aldirilmayacak bir kişiniz bence
Hocam 1080p 27" 165Hz kullanıyorum ve ben alırken pixellenme olur yok görüntü kötü olur vs diye diye korkuttular.
1 yıldır kullanıyorum ve iyiki kimseyi dinlemeden alışmışım. Düzgün marka model paneli bir monitör alırsanız hiçbirşey olmuyor kullanıyorum, öneririmde.
(24" vardı elimde karşılaştırdım ve fark evet var ama göze batma pixel sayma vs fasa fiso)
Alıntıyı görüntüle
Bak sen sorun yasamiyorsun diye sorunsuz bir şey olduğu anlamına gelmez zaten ben önermiyorum kendi şahsi fikrimi söylemişim tabloda gördüğün üzere inch başına çözünürlük bakımından pixel yogunluklari konulmuş özellikle monitöre yakın oynayan bir kişi iseniz gördüğünüz genel görüntü daha bulanık daha kalitesiz hatta daha pixelli olur senin dediğin mantıkla o zaman 40 inch 1080 p kullanalım niye 4k ya veya 2k ya gerek var ki
kardeşim bende cs oynarken yandan siyah bar olarak oynuyorum ve gözüme küçük geliyo 24 inç yeri geliyo saatlerce film video felan izliyorum o yüzden 27 inç tercihim24" 360 hz olanını kullanıyorum bende hiçbir problem yok çok da memnunum. sadece 360 hz vermesi çok da işime gelmişyor benim refleksler galiba 90 hz![]()