Neler Yeni

360 hz 27 inç 0.5 ms

Qavitaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Hüseyin Gümüş
monitör güzel 24 olanını kullandım ama satıcı bilmiyorum. güven vermiyor. ölü pixel çıkma oranı yüksek olabilir

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Bu arkadaşı aldırma gayette iyi yok pixellenme var falan boş hikaye bunlar.

Kullanmadan yorum yapmayın lütfen!
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ki boş hikaye değil 27 inch büyüklüğünde ki bir ekranda 1920×1080 cozunulurlugun yoğunluğu var birde 24 inch büyüklüğünde bir ekranın piksel yoğunluğu var hatta 14 16 inchlerde 1080 p kullanırsanız 2k gibi gözükür neredeyse üstüne monitörün dibine girerseniz yakın bir şekilde oynuyorsaniz pikselleri sayabilirsiniz asıl siz aldirilmayacak bir kişiniz bence

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ki boş hikaye değil 27 inch büyüklüğünde ki bir ekranda 1920×1080 cozunulurlugun yoğunluğu var birde 24 inch büyüklüğünde bir ekranın piksel yoğunluğu var hatta 14 16 inchlerde 1080 p kullanırsanız 2k gibi gözükür neredeyse üstüne monitörün dibine girerseniz yakın bir şekilde oynuyorsaniz pikselleri sayabilirsiniz asıl siz aldirilmayacak bir kişiniz bence

Hocam 1080p 27" 165Hz kullanıyorum ve ben alırken pixellenme olur yok görüntü kötü olur vs diye diye korkuttular.

1 yıldır kullanıyorum ve iyiki kimseyi dinlemeden alışmışım. Düzgün marka model paneli bir monitör alırsanız hiçbirşey olmuyor kullanıyorum, öneririmde.
(24" vardı elimde karşılaştırdım ve fark evet var ama göze batma pixel sayma vs fasa fiso)

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Hocam 1080p 27" 165Hz kullanıyorum ve ben alırken pixellenme olur yok görüntü kötü olur vs diye diye korkuttular.

1 yıldır kullanıyorum ve iyiki kimseyi dinlemeden alışmışım. Düzgün marka model paneli bir monitör alırsanız hiçbirşey olmuyor kullanıyorum, öneririmde.
(24" vardı elimde karşılaştırdım ve fark evet var ama göze batma pixel sayma vs fasa fiso)
1707413013887.png

Bak sen sorun yasamiyorsun diye sorunsuz bir şey olduğu anlamına gelmez zaten ben önermiyorum kendi şahsi fikrimi söylemişim tabloda gördüğün üzere inch başına çözünürlük bakımından pixel yogunluklari konulmuş özellikle monitöre yakın oynayan bir kişi iseniz gördüğünüz genel görüntü daha bulanık daha kalitesiz hatta daha pixelli olur senin dediğin mantıkla o zaman 40 inch 1080 p kullanalım niye 4k ya veya 2k ya gerek var ki

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Alıntıyı görüntüle
Bak sen sorun yasamiyorsun diye sorunsuz bir şey olduğu anlamına gelmez zaten ben önermiyorum kendi şahsi fikrimi söylemişim tabloda gördüğün üzere inch başına çözünürlük bakımından pixel yogunluklari konulmuş özellikle monitöre yakın oynayan bir kişi iseniz gördüğünüz genel görüntü daha bulanık daha kalitesiz hatta daha pixelli olur senin dediğin mantıkla o zaman 40 inch 1080 p kullanalım niye 4k ya veya 2k ya gerek var ki

Hocam ben sorunsuz falan demedimki?

Pixel saymak falan boş iş diyorum farkedilmiyor yoksa tabikide 2k 4K ekran büyüklüğüne göre tercih skalası var.

sertac036

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sertaç
ağalar sakin 😂 çok sağolun bu ara da
ve monitöre uzak oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

24" 360 hz olanını kullanıyorum bende hiçbir problem yok çok da memnunum. sadece 360 hz vermesi çok da işime gelmişyor benim refleksler galiba 90 hz :)
kardeşim bende cs oynarken yandan siyah bar olarak oynuyorum ve gözüme küçük geliyo 24 inç yeri geliyo saatlerce film video felan izliyorum o yüzden 27 inç tercihim 😂

Top Bottom