Neler Yeni

Öneri 360 hz monitör önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
tüm monitör fiyatları 360 olarak aynı max 1 k oynuyor. msı şuan pahalı görünüyor ama 12 11 k ya düşünüyor diğerleride öyle. hangisini almalıyım 280 ile 360 arasında kaldım 360 alıcam sanırım. yeni sistemde 4070 li sistem filan almayı düşünüyorum.

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
tavsiyem ilerde alman şuan o fiyatları vermen bence yazık olur ilerleyen aylarda fiyatlar düşme ihtimali var.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiyem ilerde alman şuan o fiyatları vermen bence yazık olur ilerleyen aylarda fiyatlar düşme ihtimali var.
bilmiyorum valla hocam bu devirde birşeyin düşeceğini sanmıyorum açıkçası inş düşer ama zor gibi dolar çıkıyor v.s düşse bile satıcılar düşürmez bizim ülkedeki zaten şuan bizim ülkedeki satıcılardan dolayı bir çok şey bu fiyat. dolar diyip geçiyoruz ama dolar 1 artsa satıcılar 3 arttırıyor

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
bilmiyorum valla hocam bu devirde birşeyin düşeceğini sanmıyorum açıkçası inş düşer ama zor gibi dolar çıkıyor v.s düşse bile satıcılar düşürmez bizim ülkedeki zaten şuan bizim ülkedeki satıcılardan dolayı bir çok şey bu fiyat. dolar diyip geçiyoruz ama dolar 1 artsa satıcılar 3 arttırıyor
kral seçim herşeyin kaderini değiştirir. belli olmaz. dolar düştümü düşebilme ihtimali var sen bilirsin ama o fiyatları şimdi ben versem canım yanmış gibi olur. üzülürüm sonra

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
kral seçim herşeyin kaderini değiştirir. belli olmaz. dolar düştümü düşebilme ihtimali var sen bilirsin ama o fiyatları şimdi ben versem canım yanmış gibi olur. üzülürüm sonra
seçimi mi bekle diyon yani kısaca :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

msı çok öneriliyor. ama bilemedim. asus güzel viewsonic de güzel ama ayakları çok yer kaplıyor ya tek sıkıntı o varya. bende şuan viewsonic xg2405 var genişlik iyi ama derinliği fazla yer kaplıyor. bunlar genişlik baya sıkıntı. bunlardan birisini alırsam eğer sanırım stand almam lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru