Kanka yeniden uzun süre tartışılmasına gerek yok.Başlıktaki sorun
Arkadaşım paylaştıgım linkteki kasalara baktın mı hiç. Paylaşılan stokların hepsi ya tükenmiş ya da faiş fiyatlara satılıyor.Kanka yeniden uzun süre tartışılmasına gerek yok.
Çözüldü✓ - Üst kısmı 360 mm radyatör destekli kasa önerisi
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sistem parçalarını tek tek ayarladım ve en yüksek 40000₺ bütçem var. 360 mm radyatörlü sıvı soğutma ayarladım. Bunu alacağım kasanın üstüne monte edeceğim. Sistem parçalarını eke koyuyorum. Geriye 2500₺ bütçe kaldı. Yardımcı olursanız mutlu olurum.forum.donanimarsivi.com
Kankam yanlış linki atmışım pardon.Arkadaşım paylaştıgım linkteki kasalara baktın mı hiç. Paylaşılan stokların hepsi ya tükenmiş ya da faiş fiyatlara satılıyor.
Tavsiyem Maxima v30. Sistemimi bu kasaya kurdum ve gerçekten memnun kaldım. Bu kadar iyi ve güzel olacağını beklemiyordum. Tek tavsiyem boş fansız olarak alman. Fanlar hızlı dönmüyor çünkü. Kendin fan seti alıp takarsan daha güzel olacaktır.Başlıktaki sorun
bu kasayı ben kullanıyorum baya iyi ama yanında 1 tane daha fan alman gerek, önde 3 tane 140mm fan gelmişti sadeceBaşlıktaki sorun
Mübarek naptın sen 360mm direkt araba radyatörü bağlayalım kasaya daha iyi soğuturBaşlıktaki sorun
Bu kasa 360mm destekliyor mu? Baya hoşuma gitti.Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Mesh panel ve hava akışı çok iyi. mal kalitesi de ayrı güzel. fiyatını kesinlikle hak ediyor.
destekliyor bende kullanıyorum aynı kasayı çok memnunum içerisi püfür püfür esiyor. attığım linkten detaylı bakabilirsin.Bu kasa 360mm destekliyor mu? Baya hoşuma gitti.
Hocam sisteminizin fotoğrafı var ise atabilir misiniz, nasıl göründüğünü merak ettim.destekliyor bende kullanıyorum aynı kasayı çok memnunum içerisi püfür püfür esiyor. attığım linkten detaylı bakabilirsin.
LANCOOL 216 - LIAN LI, PC Kasalarında Lider Bir Sağlayıcıdır | Bilgisayar Kasaları
LANCOOL 216 HAVA AKIŞI ODAĞI LANCOOL 216, optimum hava akışı için çepeçevre ağ panellere sahip ana akım bir kasadır. Modüler arka paneli sayesinde hava soğutma veya su soğutma için optimize edilebilir. 2 x 160 mm ve 1 x 140 mm önceden takılmış PWM fanları ve yenilikçi bir arka PCIe fan desteği...lian-li.com
İdarelik 120mm sıvı soğutma kullanıyorum henüz 360mm takmadım fakat kasanın genel içini merak ediyorsan paylaşabilirim.Hocam sisteminizin fotoğrafı var ise atabilir misiniz, nasıl göründüğünü merak ettim.