Emir Rüzgar
80+ Bronze
cinebench r23 multi core testi yaptım işlemci ryzen masterda auto oc modundaydı ve stok soğutucu ile oratalama 89 91 arası
1,15 yap sonrakaç yapıyım voltajı
Stock soğutucu ile normal büyük ihtimal anakartın 1.3v üstü.
Evet fazla. Auto OC yapmanı tavsiye etmem ryzen master ile. Elle dene.
elimde eskiden xeon x3470 için aldığım kule tipi soğutucu var çok iyi değil sizce daha iyi soğuturmuStok soğutucu yüklü işlemlerde yetersiz kalıyor. O yüzden stok fanıyla "normal" demek zorundayız.
Denemek lazım, daha iyi soğutur sanırım.elimde eskiden xeon x3470 için aldığım kule tipi soğutucu var çok iyi değil sizce daha iyi soğuturmu
Olabilir.elimde eskiden xeon x3470 için aldığım kule tipi soğutucu var çok iyi değil sizce daha iyi soğuturmu
dikkat etmedim onaOlabilir.
Testte kaç volt veriyor işlemciye ?
Bak ona göre daha net bir şey deriz zira voltajı fazla veriyorsa normal.dikkat etmedim ona
ilk kısımda 1.3 civarı veriyorBak ona göre daha net bir şey deriz zira voltajı fazla veriyorsa normal.
max 4.3 yazıyor ama 3.9 ile çalışıyoroc modda 4.3e cıkıyordur 1.39da falan cıkıyor normal
Core temp'ten baksana test sırasında kaç volt veriyor? Ve kaç ghz'de kullanıyorsun_?ilk kısımda 1.3 civarı veriyor
1.2250 genelde ve 4ghzCore temp'ten baksana test sırasında kaç volt veriyor? Ve kaç ghz'de kullanıyorsun_?