- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakartım da böyle. Şu an zaten verdim siparişi ama youtubede videolardan baktığım kadarıyla sanki büyük mü kalıyor soğutucu?Evet phantom spirit bir tık daha iyi kasan ile uyumlu.
Hocam anakartım da böyle. Şu an zaten verdim siparişi ama youtubede videolardan baktığım kadarıyla sanki büyük mü kalıyor soğutucu?Evet phantom spirit bir tık daha iyi kasan ile uyumlu.
kasan ile uyumlu hocam anakart ile soğutucu uyumu diye bir şey yok.Hocam anakartım da böyle. Şu an zaten verdim siparişi ama youtubede videolardan baktığım kadarıyla sanki büyük mü kalıyor soğutucu?
Anladım hocam mazur görün yeni yeni öğreniyorum. Teşekürler.kasan ile uyumlu hocam anakart ile soğutucu uyumu diye bir şey yok.
önerdiğiniz Thermalright ortadan ikiye ayrılıyor bilginiz olsun!.Al geç mis gibi soğutucu (kasana sığıp sığmadığına dikkat et)
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ben phantom spirit modelini tercih ettim.önerdiğiniz Thermalright ortadan ikiye ayrılıyor bilginiz olsun!.
Arkadaşımda var tertemiz kullanıyor.Sende oldu diye herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok.önerdiğiniz Thermalright ortadan ikiye ayrılıyor bilginiz olsun!.