Yardım Vok 3 sistemi ryzen 7600 vento kasa için soğutucu önerisi ve bazı tavsiyeler

ExodiA67

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1604
Herkese selam foruma yeni üye oldum fakat çok uzun zamandır donanımarşiv sitesini takip etmekteyim denk geldikçe de Youtube videolarını izlemekteyim. Benim sorunum İtopyadan aldığım Vok 3 sistemini özelleştirip aldım geldi kurulumunu yaptım. Fakat hem anakartıma uyumlu hem kasama uyumlu hemde işlemcimi iyi soğutabilecek kule tipi bir soğutucu arıyorum. Aklımda Thermalright Peerless Assassin, Thermalright Assassin Spirit ile Artic Freezer A35 var ama bu soğutucular uygun olur mu kasaya girer mi ramler montajda engel olur mu diye şüphelerim var. Aynı zaman da bu soğutuculardan daha performanslı kule tipi soğutucu tavsiyeniz var mı merak ediyorum. Bütçeyi çok aşmak istemiyorum aynı zamanda sistemimi yorumlarsanız sevinirim bu fiyata daha iyi bir hazır sistem göremedim iki üç hafta önce itopya da afk five vardı 29000 liraya ama yetişemedim. 35340TL gibi fiyata bu sistemi aldım Samsung g5 kavisli 27.inç monitör aldım 2K şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Bütçe: 1600TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB gibi etkenlere önem vermiyorum aradığım sadece performans

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    236.7 KB · Hit: 46
Geri