Yardım 3600 İşlemci̇ En Ucuz Nerede

wosty'

80+
Reaksiyon skoru
21
yeni sistemi bitirmek icin işlemci lazim 3600 veya onun düzeyindef/p islemci istiyorum butce 2500

2. El bulursun sıfırı zor

Merhaba. Eğer istersen kendi kullandigim islemciyi verebilirim. Kutusu faturasi var. Fani hic kullanmadim.

Merhaba. Eğer istersen kendi kullandigim islemciyi verebilirim. Kutusu faturasi var. Fani hic kullanmadim.
ne kadar istiyorsun
Post automatically merged:

2800 tl bandında sürekli

2. El bulursun sıfırı zor
güvenilir 2. el yeri varmi

Su an 5600 aldim yeni. Kasada takili bios guncelleyip 5600 takip veririm. 2.000 tl ye birakirim. Bu rakama da istersen arastir gayet uygun.

Su an 5600 aldim yeni. Kasada takili bios guncelleyip 5600 takip veririm. 2.000 TL ye birakirim. Bu rakama da istersen arastir gayet uygun.
Çok iyi fiyat.

Kutulu faturalı ve fanı sıfır. Al geç kardeşim. Ben geçen hafta 2300 TL'ye tray sattım.

dostum iyide nasil guvenicem
Valla o konuda haklisin bir sey diyemem tabi. Oradaki ince cizgide o. Ama karar senin. Ben sonucta 5600 u takinca ilana koyacam. Bu arada burada 3600 u 5600 e degistiriyim mi diye dun de konu acmistim. Oraya da bakabilirsin

ne kadar istiyorsun

2800 TL bandında sürekli

güvenilir 2. el yeri varmi
hocam pazarlık yap indirmeye çalış 2. el alcaksan
bide bana burda reklam varmış gibi geldi ama neyse😃

Ne reklami dostum. Ne alaka simdi. Adam ile ayni fikirdeyim dedim. Dun de 5600 alip almamakla ilgili forumdaki arkadaslara sordum. Bu mu reklam. Komik olma istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,623
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri