1k demiş hocam mesajını alintilamamisO soğutucu stokta yok ki, nereden buldun? Bütçe nedir tam olarak?
Eğer kasanda 360 mm radyatör desteği varsa SilverStone PF360 alabilirsin, fiyatına göre çok sağlam soğutucu.1k kadar olabilir sadece oyun
Teşekkür ederim!1k demiş hocam mesajını alintilamamis
Kasa corsair spec delta benim dediğim soğutucu 750 tlEğer kasanda 360 mm radyatör desteği varsa SilverStone PF360 alabilirsin, fiyatına göre çok sağlam soğutucu.
SilverStone PF360 ARGB 3x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu 360mm Sıvı Soğutucu (SST-PF360-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com
Teşekkür ederim!
1k ₺ kadar olabilir demişsiniz . Bu soğutucunun 240'lığı var, onu almanız daha iyi olur. MasterLiquid ML240L V2'den daha iyi bu.Kasa corsair spec delta benim dediğim soğutucu 750 TL
Hocam T6 Ultra 200 TL. Ayrıca hava soğutma. Ne alaka anlayamadım.Olabilir t6 ultra macunu çıkıyor mu