Bayramdurmus
80+ Bronze
NoctuaPeki hocam noctua nh d15 mi phantom spirit mi
NoctuaPeki hocam noctua nh d15 mi phantom spirit mi
Sırf ismi sıvı soğutucu diye hem pahalı hem uzun yıllar gideceği belli değil hem de kaliteli bir 240mm değilse söylediğimiz fan gibi soğutmuyor.Hocam bilgim olmadığı için soruyorum 240mmler niye alınmaz
Çünkü sıvı soğutma kule tipinden pahalı olmasına rağmen kaliteli kule tipleri, 240mm soğutuculardan daha iyi performans sağlıyor.Hocam bilgim olmadığı için soruyorum 240mmler niye alınmaz
Hocam kasam 240mm destekliyor kaliteli 240mm önerebilir misinizSırf ismi sıvı soğutucu diye hem pahalı hem uzun yıllar gideceği belli değil hem de kaliteli bir 240mm değilse söylediğimiz fan gibi soğutmuyor.
Her ne kadar kule tipi almanı istesek de sıvı soğutucu almak istiyorsun anladığım kadarıyla. Çok pahalı bir şey almana gerek yok. Hevesini alırsın.Hocam kasam 240mm destekliyor kaliteli 240mm önerebilir misiniz
240mm destekliyorsa kasan kule tipi alman daha mantıklı (Phantom spirit)Hocam kasam 240mm destekliyor kaliteli 240mm önerebilir misiniz
Güzel diyorsun da bence o kadar pahalı bir şey almasın attığımı sende biliyorsundur hem uygun hem de işini görüp hevesini alır.240mm destekliyorsa kasan kule tipi alman daha mantıklı (Phantom spirit)
İLLAKİ SIVI SOĞUTMA diyorsan ARCTIC Liquid Freezer II
Arctic Freezer 34 eSports DUO nasıldır hocam kule tipi olarak240mm destekliyorsa kasan kule tipi alman daha mantıklı (Phantom spirit)
İLLAKİ SIVI SOĞUTMA diyorsan ARCTIC Liquid Freezer II
Kule tipi alacaksan zaten arkadaşın önerdiğini alabilirsin (Phantom Spirit) çok iyi soğutucu daha araştırmana gerek yok.Arctic Freezer 34 eSports DUO nasıldır hocam kule tipi olarak
Tamamdır hocam teşekkür ediyorumKule tipi alacaksan zaten arkadaşın önerdiğini alabilirsin (Phantom Spirit) çok iyi soğutucu daha araştırmana gerek yok.
Sonra memnun kalmazsa tekrar kule tipine masraf yapmasın diye tek seferde halletmesini daha mantıklı buldum ama senin bakış açında doğru.Güzel diyorsun da bence o kadar pahalı bir şey almasın attığımı sende biliyorsundur hem uygun hem de işini görüp hevesini alır.
Rica ederimTamamdır hocam teşekkür ediyorum