3600 ve rx5600xt sistem

Siz sanırsam yenilenen evo modelinden bahsediyorsunuz Asus 5600xt nin ısınma problemi vardır açık ve net heleki kasanız mesh değil ise cok ısınır bunu kullandımda söylüyorum fps testlerindeki gibi değil sıcaklık kullanıp anlayabilirsiniz.
Siz yanlış karttan bahsediyorsunuz arkadaş asus rog strix dedi asus tuf demedi.ASUS rog strix rx 5600xt en soğuk çalışan 5600xt modelidir.Siz asus Tuf modeliydi karıştırdınız Net olarak tekrar incelemenizi öneririm.

Siz yanlış karttan bahsediyorsunuz arkadaş Asus rog strix dedi Asus tuf demedi.Asus rog strix rx 5600xt en soğuk çalışan 5600xt modelidir.Siz Asus Tuf modeliydi karıştırdınız Net olarak tekrar incelemenizi öneririm.
Hocam ben de hiçbir yerde görmedim bu kartın ısındığına dair bir örnek karttan başım ağrımasın diye de en kaliteli markanın olanı aldım bilmiyorum çok fp ürünü olmadı ama yine de sistem kötü değil heralde işlemci için soğutucu alıcam fakat acelesi var mı bilmiyorum

Hocam ben de hiçbir yerde görmedim bu kartın ısındığına dair bir örnek karttan başım ağrımasın diye de en kaliteli markanın olanı aldım bilmiyorum çok fp ürünü olmadı ama yine de sistem kötü değil heralde işlemci için soğutucu alıcam fakat acelesi var mı bilmiyorum
Render yapmıcaksan ve günde 10 saat oyun oynamayacaksın işlemci soğutucusu çok acil değil ama gerçekten almanı öneririm.çünkü 3600 ile gelen soğutucu biraz ufak.Ekran kartına gelince yukarıdaki arkadaş asus tuf serisinin ekran kartıyla karıştırdı rog strix modelini.Asus tuf'in ısınma problemi vardı sonra asus tuf evo diye yeni sürümünü çıkardılar kartın.Fakat senin aldıgın asus rog strix modeli piyasadaki en premium modeldir.Soğutması 10 numaradır.ben 65 dereceyi geçen bu kartla görmedim daha genelde 58-62 derece arası oynarsın.Kartta çift bios vardır.performans modu veya sessiz mod alabilirsin.Bende bu karttan aldım daha gelmedi kargo.Emin olabilirsin alabileceğin en güzel 5600 xt modelini aldın.Bu olmasaydı MSI RX 5600 XT Gaming X modeli olurdu bu ikisi premium sürümdür.Hayırlı olsun....

Siz yanlış karttan bahsediyorsunuz arkadaş Asus rog strix dedi Asus tuf demedi.Asus rog strix rx 5600xt en soğuk çalışan 5600xt modelidir.Siz Asus Tuf modeliydi karıştırdınız Net olarak tekrar incelemenizi öneririm.
:( Çok özür dilerim gözlerim ağırdı göremedim :) haklısınız hocam ben karıştırdım kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,522
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri