kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Kopuk pin e ne dersin sorun yaratır mı
Sorun yapabilir.
Kopuk pin e ne dersin sorun yaratır mı
2700x daha mantıklı gibiSorun yapabilir.
@Road of Death de Game Garaj'dan Spire ile almış, o benimkinde problem yok diyor. Benimkinde soğutucuyu çıkarıp baktığımda baktım macun stok soğutucunun üzerindeki değildi ve topak topak garip bi şeydi, ondan kaynaklı olabilir ama yine de TDP baya fazla onu atlamamak gerek.Oyun içinse 3600'den şaşma bence.
2700X hangi soğutuc ile geliyor? Prism ile gelmiyorsa alma.
@strive_for_greatness'de 2700X var Prism yok, UV ile 100 derece görüyor, CPB kapatsa bile yüksek ısılara çıkıyor işlemcisi.
benim işlemci spire ile gelmişti en fazla 90 ya da 95 görmüştüm ardından prism aldım ve 80 üstüne çıkmıyorOyun içinse 3600'den şaşma bence.
2700X hangi soğutuc ile geliyor? Prism ile gelmiyorsa alma.
@strive_for_greatness'de 2700X var Prism yok, UV ile 100 derece görüyor, CPB kapatsa bile yüksek ısılara çıkıyor işlemcisi.
2700x onayladım 3600 drki riski göze alamadım her şey için herkese teşekkürlerbenim işlemci spire ile gelmişti en fazla 90 ya da 95 görmüştüm ardından prism aldım ve 80 üstüne çıkmıyor
bence risk almayarak iyi yapmışsınız soğutucuyu öğrenebildiniz mi?2700x onayladım 3600 drki riski göze alamadım her şey için herkese teşekkürler
Evet gelmiyormuş ama elimde soğutucu var bu yüzden sorun etmiyorum performansıda gayet tatmin edicibence risk almayarak iyi yapmışsınız soğutucuyu öğrenebildiniz mi?