Nasıl yapılıyor nereye baksam xmp açın diyor ama açtığımda dediğim gibi ekran gelmiyor bide anakart OC ile 3600MHZ destekliyor.bios tan ayarlamanız gerekiyor bende apu sistem topladım ramler 2133 te çalışıyordu biostan ayarladım
Nasıl yapılıyor nereye baksam xmp açın diyor ama açtığımda dediğim gibi ekran gelmiyor bide anakart OC ile 3600MHZ destekliyor.
XMP profil 1 yaptığımda ekran gelmiyor .burdan izleyip yaapabilirsin
BİOS'u sıfırlamam gerekiyor.XMP profil 1 yaptığımda ekran gelmiyor .
xmp profil 1 yaptığında 3200 mhz mi oluyor yoksa 3600 mhz miXMP profil 1 yaptığımda ekran gelmiyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
BİOS'u sıfırlamam gerekiyor.
3600 mhzxmp profil 1 yaptığında 3200 mhz mi olyor yoksa 3600 mhz mi
Ramler 3600mhz de çalıştığında pc açılmıyor o yüzden bios da açılmıyor mecburen bios pilini söküp sıfırlamam gerekiyor.bios neden sıfırlaman gerekiyor youtube dan bakmıştım direk biosa girip mhz yükseltim
İki gün önce bende yaşadım aynısını xmp 2 de sıkıntısız 3600 mhz de çalışıyor şuan benimki hatta 3200 mhz ram bile 3600 gözüküyorAnakart Gigabyte b450m-k
Ram gskill ripjaws 3600mhz
İşlemci ryzen 5 5500
Anakartta XMP açtığım vakit ekran gelmiyor ekran no signal dedikten sonra gidiyor ve gelmiyor.
Birde ram in yerini değiştirmeyi deneAnakart Gigabyte b450m-k
Ram gskill ripjaws 3600mhz
İşlemci ryzen 5 5500
Anakartta XMP açtığım vakit ekran gelmiyor ekran no signal dedikten sonra gidiyor ve gelmiyor.
Benim anakartta sadece profil 1 var.İki gün önce bende yaşadım aynısını xmp 2 de sıkıntısız 3600 mhz de çalışıyor şuan benimki hatta 3200 mhz ram bile 3600 gözüküyor
xmp profil 1 i seç otomatik i kaldır 3200mhz seç3600 mhz
Ram slotu değiştir birde bende kendim seçince gitti ekran xmp de normal çalışıyorBenim anakartta sadece profil 1 var.