Bu marka model oldukça öneriliyor iyi mi? hakikaten alıp pişman olmam umarım.240MM önerebilirim. 949 TL gibi bir fiyatı var.
360MM olarak da bunu buldum.![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.591,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır pişman olmazsınız.Bu marka model oldukça öneriliyor iyi mi? hakikaten alıp pişman olmam umarım.
ID COOLING'i ilk kez duyuyorum. İyi midir ?![]()
ID-COOLİNG Id-coolıng Zoomflow 360x Argb Pwm 360mm Sıvı Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
ID-COOLİNG Id-coolıng Zoomflow 360x Argb Pwm 360mm Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kullandınız mı?Hayır pişman olmazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ID COOLING'i ilk kez duyuyorum. İyi midir ?
İncelemelerine baktım gayet güzeldi yakın zamanda frekans TV'de inceledi.Yurt dışında tutan bir marka. Kendim de hava soğutmasını almayı düşünüyorum.ID COOLING'i ilk kez duyuyorum. İyi midir ?
Valla hocam link atarsanız çok sevinirim birde kredi kartı geçerli olacak acaba taksitli alışveriş yapmayı düşünüyorumAynı kasaya bende yeni bir sistem topluyorum ,
1299 TL'den Msi Mag Coreliquid 360R aldım.
Msi fan yapısı oldukça sessiz olduğu için ve pompa radyatörde olduğu tercih ettim, şuan baktım akakçede 2000 TL yazıyorlar.
Farklı bir forumun ikinci el kısmında 1350 TL açılmamış kapalı kutu görmüştüm, almaya karar verirseniz link bulurum atarım özelden.
Hocam bu sıvı soğutma İn fiyatı epey pahalıRyujin360 önerebilirim.