360 mm destekliyor görünüyor kasanızın sitesinde ama arctic olanlar kalın geliyor.
Galahad 240 alabilirsiniz 1850 TL bu biraz daha ince radyatörlü olduğu için sığıyor.![]()
Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence o kadar vermeye de gerek yok
Bu da işinizi fazlasıyla görecektir 1300 TL'ye.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
yani az bi fark var bide ilerde işlemci yukseltebilirimÖne de takabilirsiniz arkaya da farketmez ama öne taksanız daha iyi olur. Önden 2 tane fanı üste alta bir yerlere takarsınız.
İstiyorsanız 360mm yani 3 fanlı da alabilirsiniz ama bence gerek yok 9700F için.
lian ve artick uymuyor dimi kasayaKonuyu okuyun önce beyler... Kasaya uygun mu değil mi önce bakın attığınız modeller.
yani one takmisken 3 lu olsun die diyorumlianli galahad uyuyor. Arcticler uymuyor ne rgb olanı ne rgbsiz olanı.
son bir şey sorucam interneten bakinca 360mm sigiyor diyor ama foto gozuktugu gibi alt kisim da pay yok nasil olucak acaba .birde ricam ben baktim bulmadim sivi sogutma montaj videosu varsa link atarmisinizSiz bilirsiniz yükseltme yapacak olursanız her türlü işlemciyi soğutabilecek güçte ama yapmayacaksanız daha ucuz 240mm'ler de 9700f'i rahatlıkla soğutabilir.
O fanların olduğu yere radyatör girecek fanlar ise kasanın ön tarafından radyatöre bağlanacak. Mantıken öyle olması lazım. Sharkoon desteke bir mesaj atıp sorun isterseniz emin olmak için ama sitelerinde fanlar yerine radyatör takılabilir diye yazıyor. Montaj da muhtemelen dediğim gibidir. Videosu var mı bakar yazarım yine de. Siz mesaj atın sharkoona.son bir şey sorucam interneten bakinca 360mm sigiyor diyor ama foto gozuktugu gibi alt kisim da pay yok nasil olucak acaba .birde ricam ben baktim bulmadim sivi sogutma montaj videosu varsa link atarmisiniz
O fanların olduğu yere radyatör girecek fanlar ise kasanın ön tarafından radyatöre bağlanacak. Mantıken öyle olması lazım. Sharkoon desteke bir mesaj atıp sorun isterseniz emin olmak için ama sitelerinde fanlar yerine radyatör takılabilir diye yazıyor. Montaj da muhtemelen dediğim gibidir. Videosu var mı bakar yazarım yine de. Siz mesaj atın sharkoona.
Ayrıca kutusunda da yazıyor 360mm radyatör desteği var diye. Kutusu ordaysa 36
radyatoru takinca o araya sigmaz gibi 1 cm pay var yokO fanların olduğu yere radyatör girecek fanlar ise kasanın ön tarafından radyatöre bağlanacak. Mantıken öyle olması lazım. Sharkoon desteke bir mesaj atıp sorun isterseniz emin olmak için ama sitelerinde fanlar yerine radyatör takılabilir diye yazıyor. Montaj da muhtemelen dediğim gibidir. Videosu var mı bakar yazarım yine de. Siz mesaj atın sharkoona.
Ayrıca kutusunda da yazıyor 360mm radyatör desteği var diye. Kutusu ordaysa bakın.
yardiminiz için çok sağ olunfan+radyatör 6 cm'e kadar destekler yazıyor. Galahad radyatör + fan kalınlığı 5.3 cm.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle