360mm sıvı soğutucu öneri

Enrawl1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Son düzenleme:
arkadaşlar kasam gamebooster falcon gba750b 750w 360mm destekliyomu bilmiyorum yârdım lazım
işlemcim ryzen 7 7800x3d
bu işlemciyi soğutucak ve kasama uyacak sıvı soğutucu arıyorum
arkadaşlar sıvı soğutucu olarak https://www.itopya.com/bitfenix-cube2-360-siyah-argb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u24583 böyle bi soğutucu buldum kasama uyumlumudur tam bilmiyorum yardım edermisiniz
Üst 360mm destekliyor alttaki modelden devam edelim.

360mm desteklemesi içimi rahatlattı anakartın boyutu sorun çıkarırmı 360mm sıvı soğutucu için? matx anakartın kullanıyorum Asusun

360mm desteklemesi içimi rahatlattı anakartın boyutu sorun çıkarırmı 360mm sıvı soğutucu için? matx anakartın kullanıyorum Asusun
Soğutucu ile anakartın boyut anlamda bir uyumluluk değerlendirilmesi yapılamaz.

2 ile 3.versiyon arasında ki performans farkına değecek fiyat farkı yok o yüzden fazla para vermeye gerek yok

2 ile 3.versiyon arasında ki performans farkına değecek fiyat farkı yok o yüzden fazla para vermeye gerek yok
900-1000 TL bir fark var son kararı kullanıcı versin.

Ama radyatör kalınlık desteği yetiyor mu hocam onada baksaydınız keşke bu sıvıyı her kasaya takamazsınız radyatör ve fan desteğinin 70mm e yakın olması gerekiyor öbür türlü sığmıyor sadece radyatör 38mm çok kalın

900-1000 TL bir fark var son kararı kullanıcı versin.
Bı sıvı soğutucu kasama sığarmı üstte Bi arkadaş liquid 3 için radyatör kalın sığmama ihtimali var demişti bu sıvı soğutucu da yaşamam demi o problemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama radyatör kalınlık desteği yetiyor mu hocam onada baksaydınız keşke bu sıvıyı her kasaya takamazsınız radyatör ve fan desteğinin 70mm e yakın olması gerekiyor öbür türlü sığmıyor sadece radyatör 38mm çok kalın
Bunun Bi alt modeli sığarmı ARGB li olan birisi atmış

Geri