tabii ki gelsinler hem tek hem cift deneyimlerini video ile cekip paylasırımHaklısınız hocam yanlış okumuşum mesajı uykudan. Sizden ricam çift cihaz stereo ve tek cihaz stereo ses tesi yapar mısınız?
Devasa fark var ise bende ilerleyen aylarda alırım belki.
tv niz bluetooh 5.0 ve üstüne sahipse gecikme olmazTv ye bluetooth olarak bağlayıp kullansam olur mu?Gecikme açısından soruyorum.
5.3 ile 5.4 arasındaki fark 5.0 bildiğin ilkel çağtabii ki gelsinler hem tek hem cift deneyimlerini video ile cekip paylasırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tv niz bluetooh 5.0 ve üstüne sahipse gecikme olmaz
Yaptımda telefon mono kaydettiği için belli olmuyor.Haklısınız hocam yanlış okumuşum mesajı uykudan. Sizden ricam çift cihaz stereo ve tek cihaz stereo ses tesi yapar mısınız?
Devasa fark var ise bende ilerleyen aylarda alırım belki.
Alacaksın...Tam karşısına geçip dinlersen max verimi alırsın hocam (tek cihaz için) 2 tane olduğu zaman sağ ve sol kulağa ayrı olarak ses iletimi olduğundan dolayı deneyimi çok daha zevkli oluyor bende 2 adet Anker Motion Boom var TWS olarak kullanıyorum, bu ürünüde alıp almama konusunda çok kararsız kaldım...
Tv ye bluetooth olarak bağlayıp kullansam olur mu?Gecikme açısından soruyorum.
Hoparlörlerden hiç anlamam ama kullanım açısından ne gibi bir kullanımı olur merak ettim. Tv'ye falan bağlayıp kullanılır değil mi?
tabii ki gelsinler hem tek hem cift deneyimlerini video ile cekip paylasırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tv niz bluetooh 5.0 ve üstüne sahipse gecikme olmaz
tv'ye aux ile bağlamayı düşünüyorum gecikme olmaması için. Müzik için bt gecikme yapmaz ama bt 5.0 film için tv de yapabilir.5.3 ile 5.4 arasındaki fark 5.0 bildiğin ilkel çağ
mp3 dinlersen 5.0 5.4 arasında fark olmaz
Alıntıyı görüntüle
Dolby dts vs olmadigi sürece gecikme olmaz zaten stereo kullanilacagi icin dolby veya dts olmayacak yani sorun olmaz5.3 ile 5.4 arasındaki fark 5.0 bildiğin ilkel çağ
mp3 dinlersen 5.0 5.4 arasında fark olmaz
Alıntıyı görüntüle