Neler Yeni

36bin TL'ye ekran kartsız sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
Bütçe
36000
Selamlar elimde GTX 1650 ekran kartı var ve VALORANT'ta 360 FPS'in altına düşmücek şekilde 36bin TL'yi aşmadan bir sistem istiyorum elimde sadece PSU ve Ekran Kartı var ona göre sistem parçaları önerir misiniz.
Anakart, İşlemci, Soğutucu, SSD, Termal Macun, Ram Bellek unuttuğum bişi varsa zaten cevap olarak parçayla beraber eklersiniz.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
bence ekran kartını ve psunuda sat yeni sistem al

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence ekran kartını ve psunuda sat yeni sistem al
yok zaten ekran kartını sonradan değiştiricem 4070 ti super alıcam o yuzden ilk önce önemli parçaları almak istiyorum.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
yok zaten ekran kartını sonradan değiştiricem 4070 ti super alıcam o yuzden ilk önce önemli parçaları almak istiyorum.
hazır sistem almak daha ucuz gelir sen direk hepsini sat

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
hazır sistem almak daha ucuz gelir sen direk hepsini sat
kankacım baktım zaten almak istediğim parçalarla beraber satılan hazır sistemler 66bin tl civari o yuzden 36 bin tllik alıcam sonra param gelince ekran kartını falan sonradan alıcam bende biliyorum hazır sistemlerin daha uyguna geldiğini

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
kankacım baktım zaten almak istediğim parçalarla beraber satılan hazır sistemler 66bin tl civari o yuzden 36 bin tllik alıcam sonra param gelince ekran kartını falan sonradan alıcam bende biliyorum hazır sistemlerin daha uyguna geldiğini
bana sorucak olursan 9800x3d çıkışını bekle

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
Anakart, İşlemci ,SSD , RAM , Soğutucu hep birlikte 36bin tl sistem istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

okudum 360 fps altına düşmesin istiyorsun?
evet'te bir çok şeyi atlamıyor musun kankam sen şuanki piyasadada 360+ alıcak işlemciler var zaten ben onlarla beraber bütün parçalar uyumlu olsun diye buraya yazıyorum zaten umarım anlamışsındır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Selamlar elimde GTX 1650 ekran kartı var ve VALORANT'ta 360 FPS'in altına düşmücek şekilde 36bin TL'yi aşmadan bir sistem istiyorum elimde sadece PSU ve Ekran Kartı var ona göre sistem parçaları önerir misiniz.
Anakart, İşlemci, Soğutucu, SSD, Termal Macun, Ram Bellek unuttuğum bişi varsa zaten cevap olarak parçayla beraber eklersiniz.
indirimleri beklersen istediğin sistemi bulursun 4070li gaminggentrde jahrein sistemi 33 35 arası bişeydi 7500f 4070li bekleyin öyle alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
Bana Markası Modeli olan hepsi birbiriyle uyumlu olan bir sistem atmanızı istiyorum kısaca.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Anakart, İşlemci ,SSD , RAM , Soğutucu hep birlikte 36bin tl sistem istiyorum.

evet'te bir çok şeyi atlamıyor musun kankam sen şuanki piyasadada 360+ alıcak işlemciler var zaten ben onlarla beraber bütün parçalar uyumlu olsun diye buraya yazıyorum zaten umarım anlamışsındır.
tamamda bütçe 36k sen 7500f ile 36kyı tamamlayabileceğini düşünüyormusun he illa tüm bütçemi kullanmicam diyorsan önereyim ben hepsini kullanacaksın diye düşündüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Ali Karaman
indirimleri beklersen istediğin sistemi bulursun 4070li gaminggentrde jahrein sistemi 33 35 arası bişeydi 7500f 4070li bekleyin öyle alın
4070 almak istemiyorum 4070 ti super alıcam

tamamda bütçe 36k sen 7500f ile 36kyı tamamlayabileceğini düşünüyormusun he illa tüm bütçemi kullanmicam diyorsan önereyim ben hepsini kullanacaksın diye düşündüm
yok kankam tam kullanmıcam öner sen

ben sınır olarak 36bin tl amacıyla yazdım belirtmediğim için özür dilerim

yoksa bende gaming gen den 4060 lı hazir sistem alırım 40 bin TL'ye farklı bir şey yapıcam aklımda öyle bir şey var kısaca

Top Bottom