37 45k arası sistem önerisi

Oxraen

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba okul bittiğinde pc alacağım 40 45k bandında onerdiginiz bı sistem varmıdır birde karne indirimlerinde iyi ürünler yakalayabilir miyim yakalarsam tek tek de alırım sıkıntı yok

Hocam tam ben yazacam konulara lafi agzimdan alir gibi benimle ayni cevabi yazmis oluyosun masallah :D
Bana da like atmak kaliyor sadece :)
:D yazın sizde 2-3 kişi öneri yaparsa konu sahibi tereddüt etmez.

Arkadaşlar öncelikle merhaba okul bittiğinde pc alacağım 40 45k bandında onerdiginiz bı sistem varmıdır birde karne indirimlerinde iyi ürünler yakalayabilir miyim yakalarsam tek tek de alırım sıkıntı yok
Okulun bitmesine daha var, belki o zamana guzel bir hazir sistem cikar o zaman yine konu ac.Su an en iyisi butceyi biraz arttirip Corax hazir sistemi almak, butce artmiyorsa perfedge-5a almak

Okulun bitmesine daha var, belki o zamana guzel bir hazir sistem cikar o zaman yine konu ac.Su an en iyisi butceyi biraz arttirip Corax hazir sistemi almak, butce artmiyorsa perfedge-5a almak
Tek tek 5070 li sistem toplasam mantiklimi butcemi aşarmı

50 serisinde mfg dlss4 ve RT performansi baya iyi birde 9070 xt 5070e göre pahali
amd kanadinda da fsr4 var ve daha pahali olmasinin sebebi daha iyi olmasi.Zaten tek tek toplayinca 9070xtli sistem pahaliya geliyor ama corax sistemi hem guzel hem ucuz.

rami 2x16 yapın hocam mümkünse 2k için harika bir sistem.
DÜZENLEME : zaten 2x16 imiş değiştirmenize gerek yok bir şeyleri.
Hocam teşekkürler sistemi su an alıyorum ama kasa olarak
GamePower Warcry Prism 750W Cam ATX Gaming Kasa
olmasi sorun yaratır mı gorunus olarak daha şık gözüküyor

Hocam teşekkürler sistemi su an alıyorum ama kasa olarak
GamePower Warcry Prism 750W Cam ATX Gaming Kasa
olmasi sorun yaratır mı gorunus olarak daha şık gözüküyor
hocam kasa iyi güzel de içindeki psuyu bilmiyoruz gamepowerin psuları %90 çok kötü oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri