Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
- Bütçe
- 370
merhaba arkadaşlar kulaklığım gerçekten eski 2 yıllık felan bende ona yeni bir tane arıyorum bütçem 370tl belki 400 önerilerinizi bekliyorum
500tl ye çıkabilirim varmı önerileriniz?![]()
Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500tl ye çıkabilirim varmı önerileriniz?
hocam gaming gecesi başlamak üzere oradaki kulaklıklara bakarmısın bi? bide ara sıra bakarsan yeni urunler gözüküyo ya şimdiden saol![]()
Corsair HS35 CA-9011195-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS35 CA-9011195-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS35 CA-9011195-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu anlık gaming gecesinde gösterilen modellerden hiçbiri alınmaz hepsi kötü azıcık alınabilir olanlar da bütçenizin üstünde gelir...hocam gaming gecesi başlamak üzere oradaki kulaklıklara bakarmısın bi? bide ara sıra bakarsan yeni urunler gözüküyo ya şimdiden saol
yeni ürünler gözüküyor zamanla sana zahmet ara sıra onlara bakabilirmisin?Şu anlık gaming gecesinde gösterilen modellerden hiçbiri alınmaz hepsi kötü azıcık alınabilir olanlar da bütçenizin üstünde gelir...
Sen bakyeni ürünler gözüküyor zamanla sana zahmet ara sıra onlara bakabilirmisin?
arctis nova 1 1000 olsa alınmaz mı cloud2 veya blackshark v2ye göre nasılŞu anlık gaming gecesinde gösterilen modellerden hiçbiri alınmaz hepsi kötü azıcık alınabilir olanlar da bütçenizin üstünde gelir...
bence nerdeyse hepsi benim 2 yıl önce annemin aldığı rampage hectora dan daha iyidirŞu anlık gaming gecesinde gösterilen modellerden hiçbiri alınmaz hepsi kötü azıcık alınabilir olanlar da bütçenizin üstünde gelir...
ben anlamıyorumkiSen bak![]()