Kasalar bunlar bence her kesime bütçeye uygun kasalar var. Çoğunun videosu var zaten
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Düz 500w güç kaynaklı
www.teknobiyotik.com
360mm sıvı soğutma destekleyen
www.teknobiyotik.com
500w güç kaynaklı şık (kendim kullandım
www.teknobiyotik.com

Silverstone Fara FA312Z 2x14cm Fanlı ARGB Fanlı USB 3.0 Tempered Glass Yan Panel, USB 3.0 Oyuncu Kasası (SST-FA312Z-BG) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Renk Siyah Malzeme Çelik, Plastik, Temperli Cam Anakart Desteği Micro-ATX (9,6

Silverstone Fara H1M Black 1x12 Fanlı, Yüksek Hava Akışlı, USB 3.0 Tempered Glass Yan Panel, Mesh Ön Panel mATX Bilgisayar Kasası (SST-FAH1MB-G) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Renk Siyah Gövde Malzemesi Çelik, Temperli Cam, Çelik Gövde Ön Panel Malzemesi Plastik Ön Panel Anakart Desteği Mikro-ATX...

Düz 500w güç kaynaklı

Aerocool CS-106 500W Micro ATX / Mini ITX Siyah Oyuncu Kasası (AE-CS106P500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Modeli CS106 Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel Malzemesi ABS Çelik Kalınlığı 0,45 mm Anakart Desteği Mikro ATX/mini-ITX Kasa Boyutları (Dahili) 183 x 350 x 290mm (W x H x D) Kasa Boyutları...

360mm sıvı soğutma destekleyen

Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel Fansız Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30NF) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

500w güç kaynaklı şık (kendim kullandım

Aerocool Hexform 500W 3x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 mATX Bilgisayar Kasası (AE-HEXFR-500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-HEXFR-500...