Palo DAYI 👑
80+ Gold
ah ulan ah bı akvaryum tıpı beyaz kasa yakalayamadım
Teşekkür ederim Hocam.fazla fazla yazdığım halde Overclock'lu fanlar falan fazla yinede bu rakama çıktı max.
Alıntıyı görüntüle
İçlerinde VX Plus güç kaynağı varsa Power Boost veya Rampageden çok da farkı yok onu diyim. Çoğu yabancı tier listte "acilen değiştirmelisin" kategorisindeAerocool CS-109G 500W 1x12cm FRGB Fanlı, Tam Mesh Ön Panel, Micro ATX / Mini ITX Siyah Oyuncu Kasası (AE-CS109G500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Modeli CS109 Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel Malzemesi ABS Çelik Kalınlığı 0,5 mm Anakart Desteği Mikro ATX/mini-ITX Kasa Boyutları (Dahili) 190 x 350 x 265mm (W x H x D) Kasa Boyutları (Genel)...www.teknobiyotik.comAerocool Atomic Lite 500W, FRGB Fanlı, Mesh Tasarım Ön Panel, Tempered Glass Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-ATMC-LT-500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-ATMC-LT-500 Teknik Özellikler : Modeli Atomic Lite Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC...www.teknobiyotik.comAerocool CS-107 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tam Mesh Ön Panel, Micro ATX / Mini ITX Siyah Oyuncu Kasası (AE-CS107P500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Teknik...www.teknobiyotik.comAerocool Hexform 500W 3x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 mATX Bilgisayar Kasası (AE-HEXFR-500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-HEXFR-500...www.teknobiyotik.comAerocool Falcon 500W 4x12cm FRGB LED Fan, Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE-FLC500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Modeli Falcon Kasa Tipi Mid Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel Malzemesi ABS + Steel...www.teknobiyotik.comAerocool Atomic 500W,ARGB ARGB Fanlı,Dik Ekran Kartı Takılabilen,Tempered Glass Yan Panelli,USB 3.0 Bilgisayar Kasası(Ekran Kartı Sabitleme Aparatlı) (AE-ATMC-500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-ATMC-500 Teknik Özellikler: Ürün Adı : Aerocool Atomic ARGB Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mini Tower...www.teknobiyotik.comAerocool CS-109S 500W Tam Mesh Ön Panel 1x12cm Fanlı, Micro ATX / Mini ITX Siyah Oyuncu Kasası (AE-CS109S500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Modeli CS109 Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel Malzemesi ABS...www.teknobiyotik.com
Aynı anda alınmış 2 kasa Fsp psu patladı gamebost. psu patlamadı elektronik şans işi ben bu olayı gözümle gördüm her sitede yazana inanmıyorum kronik hatalar hariçvalla 4 yıl falan oldu hala daha sapa sağlam 500w psusunu kullanıyorum kasasıda gayet iyi.
ben olanı yazdım powerboost,gamepower vs kadar kötü oldukalarını düşünmüyorumAynı anda alınmış 2 kasa Fsp psu patladı gamebost. psu patlamadı elektronik şans işi ben bu olayı gözümle gördüm her sitede yazana inanmıyorum kronik hatalar hariç
ne ucu 6700 xt ile 500w ile kullandık 3060ti falan hepsi akıyor problem olmaz 6600 ile ))Ucu ucuna yeter diye düşünüyorum.
Vardı 1600 civarı fiyatı vardı bitmiş bulamadımne ucu 6700 xt ile 500w ile kullandık 3060ti falan hepsi akıyor problem olmaz 6600 ile ))
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aerocool Atomic ARGB Fanlı, Dik Ekran Kartı Takılabilen, Tempered Glass Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (Ekran Kartı Sabitleme Aparatı Hediyeli!) (AE-ATMC) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
bunun powersiz olan modeli yok sanırım beğendim ama powerim var ))
hem dikey aparatı hem psu 2k güzel aslında uygun ama dediğim gibi psu var elimde 500w psu satışıda zor oluyor 2. elde almıyor kimse psu olmadan dikey aparatı ile 1500 tl lere güzel kasa 34,7 cm gpu desteği çok iyi benim 6900 xt 33 cm sığacak kasa bulamıyorumVardı 1600 civarı fiyatı vardı bitmiş bulamadım