çünkü içinde cuda çekirdekleri yok render vs için veya frame generation gibi özellikleri kusursuz uygulaması için gereken donanımlar mevcut değil bunlar ne 3000 serisinde ne amd kartlarda var yani ilerde dlss 4.0 ve frame gen 2.0 gibi teknolojiler çıktığında 4070le kullanabilirsin amd bu konuda hiçbir şey yapamaz çünkü donanım bazlı şey bunlar onların çıkaracağı hyperx veya fsr3 tamamen açık kaynak kodlu aldatıcı kare oluşturan ama görüntüyü de bozacak olan şeyler amd kötü bence4070'in 7800xt'den daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sadece oyun amaçlı kullanacağım sistemi ve fsr update'i ile kartın iyi olacağını düşünüyordum da ben.
Şuan tüm hazır sistemlere Ventus 4070 koyuyorlar, bir şeyler döndüğünü düşüyorum ve termal padleri yokmuş/sıkıntılıymış sanırım bir yerde görmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca ray tracing performansı olarak da 4070 çok daha önde testlerden bakabilirsin yani yok 10 fps fazla almış şu oyunda amd alayım saf gücü iyi falan diye düşünmek saçmalık onun yerine ramlerin mhzsini yükselt örneğin 5600 değil 6000 al bütçe varsa 6400 falan al zaten bu ram olayı bile her 200mhzde 3fps arttırıyorçünkü içinde cuda çekirdekleri yok render vs için veya frame generation gibi özellikleri kusursuz uygulaması için gereken donanımlar mevcut değil bunlar ne 3000 serisinde ne amd kartlarda var yani ilerde dlss 4.0 ve frame gen 2.0 gibi teknolojiler çıktığında 4070le kullanabilirsin amd bu konuda hiçbir şey yapamaz çünkü donanım bazlı şey bunlar onların çıkaracağı hyperx veya fsr3 tamamen açık kaynak kodlu aldatıcı kare oluşturan ama görüntüyü de bozacak olan şeyler amd kötü bence