Messinin Ronaldosu
80+ Bronze
sizce alınır mı?
neden?alınmaz
alınırsizce alınır mı?
normalde 7 tl ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorumneden?
Oynayacak ekibin varsa alınır çok troll ve tatlı muhabbetler dönebiliyorsizce alınır mı?
o eskidendi ama bu zamanda bu fiyata gayet iyinormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
37TL dediğin sadece 2 dolar be. Adamlar para kazanmıyor neredeyse ayrıca bir tavuk döner parasına denk geliyor. Nasıl enayi oluyormuş onu anlamadım?normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
Her şeye zam geliyo hiç bir şey almayalım o zaman enayi oluyosaknormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
tamamHer şeye zam geliyo hiç bir şey almayalım o zaman enayi oluyosak
Şuan kaç para da 37 tl sana enayi diye geliyor?normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
kardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunuŞuan kaç para da 37 TL sana enayi diye geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aklınız yok fikriniz var arkadaş bi rahat bırakın artık bi salın ya