7TL'e aldığın zaman ki cebine giren para ile şimdi aynı mı kardeşim saçma sapan konuşmayınkardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
Eskiyi konuşmuyoruz bro şimdiki birisi oyun bakarken ets 2 bulmuş yine alınır 30 tl farka ne olucak 1 öğün yemek yeme ?kardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
2 ay öncesi bahsediyoz dolar yine 18 di7TL'e aldığın zaman ki cebine giren para ile şimdi aynı mı kardeşim saçma sapan konuşmayın
O geçti kanka oyun artık baya kaliteli oldu böylede devam ediyor ve zam geldi doğru olarak sen daha böyle beklersen sen oyunu 150 yede alamassınnormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
alınırsizce alınır mı?
sen bu kafayla hiç bir şey alma su eskiden daha ucuzdu mesela sakın alma.normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum
hani ekonomi diye bir şey var enflasyon diye bir durum var, paran değer kaybettiği için aslında fiyatlar artıyor ama bu fiyata düşünce çokta etkilenmemiş oluyorsun falan. Neyse sen pek yorma o güzel aklını, dediğine bakılırsa 10 yıl önce 100.000'e ev aldılar sen bugün 700'e alma.kardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
Ekmeği 1 liraya alıyorduk geçen sene bu sene 3 lira enayi gibi hissediyorumnormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum