7TL'e aldığın zaman ki cebine giren para ile şimdi aynı mı kardeşim saçma sapan konuşmayınkardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
Eskiyi konuşmuyoruz bro şimdiki birisi oyun bakarken ets 2 bulmuş yine alınır 30 tl farka ne olucak 1 öğün yemek yeme ?kardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
2 ay öncesi bahsediyoz dolar yine 18 di7TL'e aldığın zaman ki cebine giren para ile şimdi aynı mı kardeşim saçma sapan konuşmayın
O geçti kanka oyun artık baya kaliteli oldu böylede devam ediyor ve zam geldi doğru olarak sen daha böyle beklersen sen oyunu 150 yede alamassınnormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum![]()
normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum![]()
alınırsizce alınır mı?
sen bu kafayla hiç bir şey alma su eskiden daha ucuzdu mesela sakın alma.normalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum![]()
hani ekonomi diye bir şey var enflasyon diye bir durum var, paran değer kaybettiği için aslında fiyatlar artıyor ama bu fiyata düşünce çokta etkilenmemiş oluyorsun falan. Neyse sen pek yorma o güzel aklını, dediğine bakılırsa 10 yıl önce 100.000'e ev aldılar sen bugün 700'e alma.kardeşim 7 TL'ye adamlar zamanında almış ben niye şimdi alayımki daha fazla para vereyim yemek gibi savunuyonuz oyunu
Ekmeği 1 liraya alıyorduk geçen sene bu sene 3 lira enayi gibi hissediyorumnormalde 7 TL ye falan alanlar vardı eskiden şimdi alırsan enayi durumuna düşersin bende oyüzden almıyorum![]()