Neler Yeni

38 Binde Bajaj ns160 mı yoksa sıfır Drift L mi?

Shourd

80+ Gold

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
bellı olmaz hocam çinlilere patlar sonra elimizde en iyisi gitsin 2.el ns 125 alsın
Şuan mondial loyal 50 kullanıyorum bakımlarının hepsini kendim yaptım sapasağlam motor 6700 kilometrede. Bence bakımları duzgunce yapılır, hor kullanılmazsa ömrü güzel uzuyor.
Not: Bakımlarını kendim yapıyorum(hava filtresi varyatör değişimi kayış değişimi yağ değişimi vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbiden bu arada bu ara modellerı tercıh etmek mantıksız olur konu sahıbı gıdın ns150 alın
Trabzonda yaşıyorum uzaklara da pek gitmek istemiyorum ve ne yazık ki trabzondaki en ucuz ns 80K 40xxx kilometrelerde sanırım drift l alacagım

Gurkanpiro

80+ Platinum
Şuan mondial loyal 50 kullanıyorum bakımlarının hepsini kendim yaptım sapasağlam motor 6700 kilometrede. Bence bakımları duzgunce yapılır, hor kullanılmazsa ömrü güzel uzuyor.
Not: Bakımlarını kendim yapıyorum(hava filtresi varyatör değişimi kayış değişimi yağ değişimi vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trabzonda yaşıyorum uzaklara da pek gitmek istemiyorum ve ne yazık ki trabzondaki en ucuz ns 80K 40xxx kilometrelerde sanırım drift l alacagım
alma derim otobusle getırtelbılırsın gıdıpte kronık sorunlu motor almanı tavsıye etmem

Top Bottom