Shourd
80+ Gold
güzel düşük km bulup bi pazarlık yapılırsa tadından yenmezbellı olmaz hocam çinlilere patlar sonra elimizde en iyisi gitsin 2.el ns 125 alsın
güzel düşük km bulup bi pazarlık yapılırsa tadından yenmezbellı olmaz hocam çinlilere patlar sonra elimizde en iyisi gitsin 2.el ns 125 alsın
harbiden bu arada bu ara modellerı tercıh etmek mantıksız olur konu sahıbı gıdın ns150 alıngüzel düşük km bulup bi pazarlık yapılırsa tadından yenmez
Şuan mondial loyal 50 kullanıyorum bakımlarının hepsini kendim yaptım sapasağlam motor 6700 kilometrede. Bence bakımları duzgunce yapılır, hor kullanılmazsa ömrü güzel uzuyor.bellı olmaz hocam çinlilere patlar sonra elimizde en iyisi gitsin 2.el ns 125 alsın
Trabzonda yaşıyorum uzaklara da pek gitmek istemiyorum ve ne yazık ki trabzondaki en ucuz ns 80K 40xxx kilometrelerde sanırım drift l alacagımharbiden bu arada bu ara modellerı tercıh etmek mantıksız olur konu sahıbı gıdın ns150 alın
alma derim otobusle getırtelbılırsın gıdıpte kronık sorunlu motor almanı tavsıye etmemŞuan mondial loyal 50 kullanıyorum bakımlarının hepsini kendim yaptım sapasağlam motor 6700 kilometrede. Bence bakımları duzgunce yapılır, hor kullanılmazsa ömrü güzel uzuyor.
Not: Bakımlarını kendim yapıyorum(hava filtresi varyatör değişimi kayış değişimi yağ değişimi vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trabzonda yaşıyorum uzaklara da pek gitmek istemiyorum ve ne yazık ki trabzondaki en ucuz ns 80K 40xxx kilometrelerde sanırım drift l alacagım