Neler Yeni

3800 TL monitör dahik ekipman önerisi

Kirkland

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Erdoğmuş
Bütçe
3800
Merhaba arkadaşlar. Kara Cuma'yı beklerken ekipman ve monitör araştırması yapıyordum. Sizin önerileriniz neler acaba? Bilgisayar donanımımı tam yazamayacağım ama ekran kartı olarak 3060 Ti işlemci olarak AMD Ryzen 5600X kullanıyorum.
Rekabetçi oyunlarla pek aram yok sadece Single Player takılmayı planlıyorum.
1080p monitör kullanmayı düşünüyorum, VA veya IPS olması fark etmez. 24inc yeterli olacaktır.
Mouse ve kulaklığı ortalamanın üstü almak istiyorum.
Klavye pek önemli değil mekanik hisli bile olur aşırı kalitesiz ve kısa ömürlü olmadığı sürece.
Mouse pad olarak normal herhangi bir mouse pad olur ama ucuza büyük olanlardan bulursanız benim için çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Xrades mousepad olabilir 70 TL'ye aldım deseni fln çok güzel singleplayer oynayacakmışsın bu işini görür. Ayrıca mouse ve kulaklığı kablosuz bakabilirsin.

Dr`Geralt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sadık Efe
Dolar 11.30… Fiyatlar uçtu monitörlere bende bakıyordum fakat bir 144hz monitör 2.000 TL ve daha fazlası olunca zorlaşıyor ayrıca kaç hz düşünüyorsun? Ekipman olarak mouse : Asus Tuf M5 kendimde var önerebilirim kulaklık için de birçok ürün var sana kalmış araştırabilirsin. Ama monitörler çok pahalı olduğu için en iyi şekilde kullan paranı kulaklıklar bile acayip pahalı bi' hyperx alpha 1000₺ ona göre ayarlarsın.

1337

80+ Bronze

Son düzenleme:

Kirkland

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Erdoğmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolar 11.30… Fiyatlar uçtu monitörlere bende bakıyordum fakat bir 144hz monitör 2.000 TL ve daha fazlası olunca zorlaşıyor ayrıca kaç hz düşünüyorsun? Ekipman olarak mouse : Asus Tuf M5 kendimde var önerebilirim kulaklık için de birçok ürün var sana kalmış araştırabilirsin. Ama monitörler çok pahalı olduğu için en iyi şekilde kullan paranı kulaklıklar bile acayip pahalı bi' hyperx alpha 1000₺ ona göre ayarlarsın.
Monitörü 144hz almak istiyorum sistemim iyi olduğu için 1080pde çok rahat görebilirim o fps değerlerini. Kulaklık olarak corsairin void elite serisine bakıyodum fena değil dediler, 500 600tlye düşürse onu almayı planlıyorum ama bekliyoruz işte durumumuz vahim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikisi hakkında ne düşünüyosun ips olan modelini bana çok övdüler bi fikrim var mı?

1337

80+ Bronze
Monitörü 144hz almak istiyorum sistemim iyi olduğu için 1080pde çok rahat görebilirim o fps değerlerini. Kulaklık olarak corsairin void elite serisine bakıyodum fena değil dediler, 500 600tlye düşürse onu almayı planlıyorum ama bekliyoruz işte durumumuz vahim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikisi hakkında ne düşünüyosun ips olan modelini bana çok övdüler bi fikrim var mı?
VG24VQ olan model alınmaz.
VG249Q 24g2u,24gn650-b den sonraki tercihim olurdu. x24ih'nin rakibi bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,972
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom